Iščite po spletni strani

Blog

Novice
MODELI ZNANIH BLAGOVNIH ZNAMK, KI JIH BOMO TO JESEN ZAGOTOVO NOSILI Jesen počasi trka na naša vrata.  Videli smo poletne trende in se počasi poslavljamo od poletnih vibracij in tropskih stajlingov.  Naš vsakdanji videz postaja vse bolj »plasten«, temperature so nižje in pravi čas je, da vam predstavimo modele iz naše nove kolekcije, ki smo jo pripravili za letošnjo jesensko sezono.
30.
Sep
Novice
Odločili smo se, da od sedaj častimo poštnino pri vseh nakupih. Preberite več!
19.
Sep
Novice
Samo v Sport Vision poslovalnicah lahko izkoristiš popust ''2=20, 3=30''. Preberi kaj to pomeni!
10.
Sep
Trening
Razkrivamo, zakaj dnevne kardio vadbe ne prinašajo želenih rezultatov in kako narediti dober načrt vadbe.  
06.
Sep
Tek
Predstavljamo supergo, v kateri boste imeli občutek, da ste lahki kot pero. Omogoča najmehkejše srečanje s podlogo in zagotavlja brezhiben oprijem. 
30.
Aug
Življenjski slog
Preverite posebne ugodnosti oblačil, obutev in dodatkov za povratek v šolo v stilu.
23.
Aug
Novice
Predstavljamo vam vrhunske izdelke iz naše ponudbe, ki so trenutno znižani. Hitro jih pospravite v svojo nakupovalno košarico!
10.
Aug
Gibanje na prostem
Poletne temperature ne ustavijo športnega duha! Izkoristite tudi hladnejše dni, predvsem pa nižje temperature zjutraj in zvečer in si za določeno vrsto rekreacije namenite vsaj eno uro.
21.
Jul
Življenjski slog
Izberite ene od teh kopalk in poskrbite, da boste to poletje na plaži ali ob bazenu izgledale ženstveno in elegantno.
13.
Jul
Življenjski slog
Trendi se spreminjajo, a superge Air Max ostajajo naše najljubše ne glede na sezono. To so modeli, ki si jih želimo zdaj!
12.
Jul
Novice
Čas je, da svojo poletno kolekcijo dopolnite s temi modeli. Za vas imamo neverjetne predloge!
23.
Jun
Nogomet
V čem se bo letošnje evropsko nogometno prvenstvo razlikovalo od prejšnjih? O tem in drugih zanimivostih v današnjem blogu.
14.
Jun
Tek
Blagovna znamka ASICS je ena tistih, na katere smo v svoji ponudbi najbolj ponosni.
08.
Jun
Tek
Dnevi visokih temper se bližajo. S tem pa se bližajo tudi tekaška tekmovanja, ki jim boste s temi oblačili lažje kos. Spodaj so modeli, ki ne smejo zdrveti mimo vas.
24.
May
Tek
Tek za mnoge ni najljubša telesna aktivnost, vsekakor pa je med najbolj zdravimi. Koristi teka so številne in nemogoče bi jih bilo v celoti izmeriti.
04.
May
Trening
Že 15 minut treninga je dovolj, da prebudite svoj center. Predstavljamo vam nekaj vaj pilatesa, ki vam obljubljajo močan in popolno oblikovan trebušček.
28.
Apr
Novosti
New Balance FuelCell Rebel v2 tekaške superge bodo poskrbele, da bo vsak vaš trening najboljši do tistega trenutka. Samo preberite si več o njihovih lastnostih!
19.
Apr
Novice
Superge so že dolgo časa nepogrešljiv kos vsakodnevnih kombinacij. Kot najbolj iskan tip obutve so začele izstopati nekaj sezon nazaj.
19.
Apr
Življenjski slog
“Zdravje je najpomembnejše” je stavek, ki smo ga v zadnjem letu poslušali kar naprej. Da pa bi zdravlje lahko dosegli, moramo znati poskrbeti zase. Pripravili smo vam nekaj predlogov.
13.
Apr
Tek
Prispele so nove adidas SUPERNOVA+ tekaške superge! Preizkusili smo jih in danes delimo naše vtise z vami.
06.
Apr
Novosti
Kaj nastane, ko Hoka One One združi moči z dobrodelno družbo Cotopaxi? Preverite vrhunsko novost Torrent 2!
31.
Mar
Novosti
Ko iščemo kakovostna in udobna oblačila in obutev, je Nike vedno zmagovalec in najpogostejša izbira – za vse starosti.
29.
Mar
Tek
Kdo lahko teče po neurejenih poteh? Odgovor je enostaven in jasen - vsakdo! V tem se skriva razlog, zakaj je med pandemijo tek po neurejenih poteh postal tako popularen.
26.
Mar
Trening
S prihodom pomladi se začne prebujati tudi naša želja po treningu. Preberite si nekaj nasvetov in se pripravite na gibanje. 
22.
Mar