Iščite po spletni strani

Blog

Gibanje na prostem
Preprost in trpežen nahrbtnik zasnovan za vsakodnevno uporabo, izdelan po trajnostnih načelih, ki izpolnjuje obljubo podjetja Fjällräven, da izdelki prehajajo iz generacije v generacijo.  
15.
Aug
Življenjski slog
Če je vadba sestavi del vaše rutine, potem verjamemo, da boste tudi to poletje izkoristili vse prednosti bivanja na prostem. 
13.
Jul
Novice
V današnjem blog zapisu preberite zakaj bo poslovalnica v Sport Vision vredna vašega obiska.
19.
May
Nogomet
Adidas je v Katarju lansiral uradno žogo svetovnega pokala, za katero trdi, da je najhitrejša v zgodovini tekmovanja. Kaj je novega in drugačnega v njeni zasnovi, razkrivamo v nadaljevanju.
20.
May
Novosti
Tudi to pomlad smo prisluhnili vašim potrebam in svetovnim trendom ter za vas pripravili mešanico udobja, modernega dizajna, intenzivnih barv in kakovosti.
15.
May
Tek
Priprave na maraton začnejo vsaj mesec dni pred in dobro izdelan načrt aktivnosti vam lahko olajša tek na daljše proge. Preberite nasvete, ki bodo pomagali pri osvajanju cilja.
04.
May
Tek
V kolikor imate v načrtu preteči maraton in še nimate primernih superg, si oglejte naša priporočila.
04.
May
Življenjski slog
Prišla je pomlad, barve so bolj intenzivne, zrak diši po novih začetkih, rokavi so se skrajšali, sončna očala niso več v torbi in vsak korak je postal lažji in vznemirljivejši. In modeli Converse so tu, da povzdignejo ta korak na novo raven – tako dobesedno kot figurativno.  
14.
Apr
Novice
Ljubitelji športa in športne mode, ne spreglejte! 6. aprila ob 19. uri svoja vrata v prenovljeni in povečani Ljubljanski Supernovi na Rudniku odpira nov, večji in boljši Sport Vision! Pričakujemo vas z vrhunsko ponudbo tekaških, trail, trening, nogometnih, košarkarskih, pohodnih modelov superg in superg za prosti čas ter tekstila svetovnih znamk primernega za vse omenjene priložnosti. Obiščite novi Sport Vision med 6. in 9. aprilom ter izkoristite otvoritvene ugodnosti. 
05.
Apr
Trening
Kako se močne ženske spopadajo z vsakodnevnimi izzivi in kaj tisto kar jih žene, si preberite v spodnjih zapisih.
07.
Mar
Nogomet
Čas je, da prevzamete teren, izkoristite priložnosti in spremenite način igre v adidas Predator Edge kopačkah za nogomet.
23.
Feb
Gibanje na prostem
Če niste prepričani, kako se pripraviti za bivanje na gori, si preberite, kaj je tisto, česar ne smete nikoli pozabiti.
28.
Jan
Življenjski slog
Novoletne zaobljube ste sprejeli, a jih še niste začeli uresničevati? Ne čakajte na pravi trenutek, začnite zdaj! 
17.
Jan
Gibanje na prostem
Prišla je zima, sneg in hladno vreme pa nas ne nehata presenečati. Večina ljudi bi ta letni čas raje preskočila, vendar to ne velja za ljubitelje pustolovščin na prostem.
22.
Dec
Življenjski slog
Hladnejši dnevi so tu. Že imate svojo toplo zimsko jakno? Začetek decembra in nižje temperature napovedujejo skorajšnji prihod zime. Toplejše zimske jakne so del vsakodnevnih kombinacij - bodisi za vsakdanje in poslovne obleke, sprostitev, treninge ali pohodništvo. V prejšnjih blog objavah smo vam predstavili modele svetovnih blagovnih znamk, ki smo jih nosili v jeseni, zdaj pa je čas, da vam predstavimo NEW IN modele moških in ženskih jaken, ki so v naši trenutni ponudbi.  
22.
Dec
Gibanje na prostem
O zgodovini znamke, kakšni so njihovih pristopi za zmanjšanje vpliva na okolje, zakaj so njihovi izdelki obstojni vrsto let in ostale zanimivosti si preberite v naši novi objavi na blogu.
15.
Dec
Novice
PRE:OBLIKOVAN. RE:SETIRAN. PRE:ROJEN. MONT. Odkrijte vse o naši novi znamki v ponudbi.
16.
Nov
Življenjski slog
Novi trendi so že nekaj časa na sceni, eden izmed njih pa so zagotovo brezrokavniki, ki že nekaj let nazaj suvereno držijo svoje mesto v trend kombinacijah.
03.
Dec
Gibanje na prostem
Obožujete gibanje v naravi in vam pomeni, da vsak prosti trenutek izkoristite na svežem zraku? Potem vsekakor spadate v vrsto ljudi, ki najdejo beg pred vsakodanjimi obveznosti v naravi. Ne glede na to, ali ste le navdušenec nad gorsko krajino ali izkušen trail tekač, ki osvaja težko dostopne terene, morate imeti v svoji kolekciji te modele Terrex obutve.
02.
Dec
Novice
Letos je Črni petek ali bolj poznan izraz Black Friday, v Sport Vision nekoliko drugačen. Še preden ti razkrijemo, kaj je »drugačno,« za kar smo prepričani, da ti bo izzvalo nasmešek do ušes, si preberi nekaj mitov o Black Friday in od kod izvira.
15.
Nov
Življenjski slog
Se počutite utrujeni, ste brez volje in nimate dovolj energije za vse vaše dnevne aktivnosti? Utrujenost je lahko alarm za slabokrvnost, hormonsko neravnovesje ali drugo zdravstveno težavo, vendar pa je ponavadi najpogostejši razlog posledica nezdravih navad, ki se lahko hitro popravijo.
02.
Nov
Trening
Kaj nam prinese boljše rezultate – tek ali vadba s kolebnico? Odgovor ti zaupamo v nadaljevanju.
22.
Oct
Gibanje na prostem
Poletje je že krepko za nami, kar pa ni razlog, da se vaše pustolovščine na prostem končajo. Jesen kot čudovito obodbje za pohodištvo, čaka, da osvojite pohodniške poti in vrhove ter uživate v čudovitem razgledu na gore in doline. Izbrali smo pet vzponov, ki jih lahko raziščte v mesecu oktobru in uživate v objemu tišine, barvite narave ter čudovitih razgledov.
14.
Oct
Novice
Za vas smo preizkusili WAVE SKY 5, model, ki ga uvrščamo med najkvalitetnejše blažene nevtralne tekaške copate. Želeli smo izvedeti kaj vse nam ponuja japonska znamka Mizuno, ki jo uvrščamo med vodilne znamke tekaških copat. 
12.
Oct