Iščite po spletni strani
VSE BARVE POLETJA, KI JIH BOMO TO POLETJE NOSILI NA SUPERGAH
VSE BARVE POLETJA, KI JIH BOMO TO POLETJE NOSILI NA SUPERGAH
Novice
17.06.2020.
Novice

VSE BARVE POLETJA, KI JIH BOMO TO POLETJE NOSILI NA SUPERGAH

17.06.2020.

Imate tudi vi svoje najljubše superge za poletje in zimo? Če je vaš odgovor pritrdilen, vas to ne bi smelo zmesti ali obremenjevati, saj prav vsi, ne glede na svoj osebni stil in okus, izbiramo različne dizajne za mrzle in vroče dni. Medtem ko so zimske superge praviloma bolj masivne in temnejših odtenkov, poleti običajno izbiramo lažje modele, ki so svetlejši in bolj barviti.

To poletje prinaša nove trende, ki se jim ne boste mogli upreti. Ko pridemo do superg, opazimo, da letošnje kombinacije res izstopajo, zaradi česar bodo vaša stopala letos oblečena v vse barve poletja.

Pogum je, kot vedno, “in”, prav tako privlačen dizajn. Z namenom, da vam olajšamo odločitev, vam danes predstavljamo, katere kombinacije superg to poletje prevladujejo na sneaker sceni.

 

Modra kot neizogiben ton na moških supergah

Potopite se v neskončne modrine, ki jih to poletje najdete na moških supergah. Ta barva absolutno prevladuje na večini dvoranskih in uličnih modelov, najboljši dokaz pa najdemo na modelih superg priznanih blagovnih znamk. Od temne do azurno modre, to poletje izberite ton, ki bo izstopal v primerjavi z vsemi klasičnimi modeli. Tu je nekaj naših najljubših moških superg v modri barvi.

Roza rapsodija je obvezni element dizajna ženskih superg

Nekateri pravijo, da je roza cliché na ženskih supergah, a ko boste videli našo ponudbo najnovejših modelov tega poletja, si boste premislili. To poletje jih bodo obula celo dekleta, ki ne marajo roza barve, saj so tako učinkovite, da se jim nihče ne more upreti. Ne glede na to, ali boste izbrali superge z izrazitimi roza detajli, roza logotipom ali pa superge, ki se “kopajo” v roza odtenkih, je to popolnoma irelevantno … samo nosite jih in uživajte v vsakem trenutku, ko vas spremljajo, saj so najboljši modni dodatek tega poletja.

Poletje v oranžno-modrih tonih na fantovskih modelih superg

Modra in oranžna kot kontrastni barvi na supergah za fante predstavljata več kot popolno ujemanje. Ponujamo vam otroške modele za vse starosti, zato to poletje ne zamudite priložnosti, da svojim mladim družinskm članom podarite tiste, za katere veste, da jih bodo imeli radi. Udobje je njihova najpomembnejša skupna lastnost, dodatni prednosti pa sta lahkotnost in varnost, ki jo prinašajo na vsakem koraku. Tu je nekaj naših predlogov.

Pastelno roza je obvezna na supergah za punce

Naše mnenje je, da ni potrebna dolga razlaga, zakaj je roza barva na supergah za punce (spet) obvezna. Če bi rekli, da jo obožujemo, to ni dovolj! Nežna in diskretna, po drugi strain pa učinkovita in tako lepa – pastelno roza je enostavno barva poletja na supergah za naše najmlajše princeske. Kot vedno smo dali poudarek podrobnostim, udobju, lahkotnosti, dizajnu – zato brez slabe vesti trdimo, da enostavno ne smete spregledati naše ponudbe. Tu je nekaj naših najljubših modelov.

Vedno najljubša - rdeča

Ognjeno rdeča – barva, brez katere si poletja ne znamo niti predstavljati in jo bomo zagotovo nosili tudi na supergah! Je krepka, neustrašna, privlačna in – ne glede na to, kakšno obleko izberete – vedno drugačna. Prav to je razlog, zakaj vam modele v rdeči to sezono priporočamo za vse starosti. Oglejte si, katere rdeče superge bi radi za vas izpostavili iz naše celotne ponudbe.

Ekipa Sport Vision

Podobni članki

19.
Sep.
Novice
Odločili smo se, da od sedaj častimo poštnino pri vseh nakupih. Preberite več!
19.
May.
Novice
V današnjem blog zapisu preberite zakaj bo poslovalnica v Sport Vision vredna vašega obiska.
04.
May.
Novice
Si organizirana in energična oseba, ki obožuje šport in išče nove priložnosti? Nadaljuj z branjem in postani del naše eki...
05.
Apr.
Novice
Ljubitelji športa in športne mode, ne spreglejte! 6. aprila ob 19. uri svoja vrata v prenovljeni in povečani Ljubljanski Supernovi na...
16.
Nov.
Novice
PRE:OBLIKOVAN. RE:SETIRAN. PRE:ROJEN. MONT. Odkrijte vse o naši novi znamki v ponudbi.
15.
Nov.
Novice
Letos je Črni petek ali bolj poznan izraz Black Friday, v Sport Vision nekoliko drugačen. Še preden ti razkrijemo, kaj je »drugačno,« za k...
12.
Oct.
Novice
Za vas smo preizkusili WAVE SKY 5, model, ki ga uvrščamo med najkvalitetnejše blažene nevtralne tekaške copate. Želeli smo izvedeti kaj ...
30.
Sep.
Novice
MODELI ZNANIH BLAGOVNIH ZNAMK, KI JIH BOMO TO JESEN ZAGOTOVO NOSILI Jesen počasi trka na naša vrata.  Videli smo poletne trende in se počasi po...
10.
Sep.
Novice
Samo v Sport Vision poslovalnicah lahko izkoristiš popust ''2=20, 3=30''. Preberi kaj to pomeni!
10.
Aug.
Novice
Predstavljamo vam vrhunske izdelke iz naše ponudbe, ki so trenutno znižani. Hitro jih pospravite v svojo nakupovalno košarico!