Iščite po spletni strani
BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE NAKUPE NAD 40€
PRIDOBI POPUST S PROGRAMOM ZVESTOBE - SPORT&BONUS
Blog
04.06.2020.

NAJDITE SVOJ FLOW IN IZ TELESA ODSTRANITE VSE NAPETOSTI Z JOGO IN MEDITACIJO

Nemirne misli? Napetosti v ramenih? Negibljivi kolki? Rešitev je enotna: joga. Praksa joge vam pomaga, da se bolj povežete s svojim telesom. S tem pa ne odpravite le fizičnih napetosti v telesu, ampak ste tudi bolj prisotni v sedanjem trenutku. Praksa vam bo pomagala, da boste ostali osredotočeni tudi po tem, ko boste pospravili svojo podlogo za jogo. Če želite doseči to stanje, vam bo koristila tudi meditacija, ki se z jogo lepo prepleta. Ob rednem in vztrajnem prakticiranju meditacije se boste lažje spopadali s stresom, ohranili fokus, znali pa boste tudi umiriti svoje misli.

Z namenom, da vam pomagamo najti svoj Zen, z vami delimo Nike prakse joge ter nasvete in trike njihovih skrbno izbranih učiteljev. Prakse joge za izboljšanje razpoloženja, meditacije za lažje spopadanje s stresom, tehnike za ozaveščanje hvaležnosti ... vse to imate na dlani.

Ne glede na to, ali ste v jogi čisti začetnik ali pa chaturangate dnevno, te vaje za dobro počutje, za katere si morate vzeti le malo časa, ponujajo nekaj za vsakogar. Ne sodite svoje prakse ali misli. Raje ozavestite, česa vse je vaše telo zmožno in pustite „heart opener-jem“, da opravijo svoje delo.

Jutranji joga „flow“

Dan začnite na najlepši način – z jogo! Ogrejte svoje telo in ga pripravite na nov dan z Nike Master joga učiteljico po imenu Alex Silver-Fagan. Njene vadbe najdete na tej povezavi.

ženska vadi jogo v udobnih oblačilih

Prakticirajte jogo in odklenite svoj pravi potencial

Nike Master joga učitelj Branden Collinsworth vas bo popeljal skozi 6 jogijskih položajev, preko katerih boste svojo pozornost lažje preusmerili navznoter.

Pomladite se z jogo

Svoji praksi vdihnite življenje s tremi dinamičnimi tipi joge, ki vam bodo pomagale, da se napolnite z energijo ter okrepite in obnovite svoje telo.

ženska vadi jogo v udobnih oblačilih

Vaše telo je močnejše, kot si mislite. Raziskave kažejo, da vam že samo nekaj minutna meditacija lahko pomaga doseči bolj pozitivno naravnanost.

Odločite se za kratke vaje meditacije, ki vam bodo pomagale, da se boste lažje spopadali s stresom ali pa izberite sprostitveno in obnovitveno meditacijo – vodeno meditacijo, ki vas bo popeljala v stanje globoke sprostitve in prisotnosti.

Poskrbite zase, s tem da v svojem domu najdete idealni kotiček za vadbo joge in se opremite z oblačili, ki vam bodo omogočala popolno udobje in spremljala vsak vaš gib. Začutite svoj flow.


Ekipa Sport Vision

Komentiraj

Trenutno nema komentara

Podobni članki

13.
Apr.
2021.
Blog
“Zdravje je najpomembnejše” je stavek, ki smo ga v zadnjem letu poslušali kar naprej. Da pa bi zdravlje lahko dosegli, moramo znati po...
06.
Apr.
2021.
Blog
Prispele so nove adidas SUPERNOVA+ tekaške superge! Preizkusili smo jih in danes delimo naše vtise z vami.
31.
Mar.
2021.
Blog
Kaj nastane, ko Hoka One One združi moči z dobrodelno družbo Cotopaxi? Preverite vrhunsko novost Torrent 2!
29.
Mar.
2021.
Blog
Ko iščemo kakovostna in udobna oblačila in obutev, je Nike vedno zmagovalec in najpogostejša izbira – za vse starosti.
26.
Mar.
2021.
Blog
Kdo lahko teče po neurejenih poteh? Odgovor je enostaven in jasen - vsakdo! V tem se skriva razlog, zakaj je med pandemijo tek po neurejenih poteh postal tak...
22.
Mar.
2021.
Blog
S prihodom pomladi se začne prebujati tudi naša želja po treningu. Preberite si nekaj nasvetov in se pripravite na gibanje. 
16.
Mar.
2021.
Blog
Vas zanima, kakšne trende obutve in oblačil to pomlad narekuje nova kolekcija blagovnih znamk iz svetovne špice?
11.
Mar.
2021.
Blog
Iščete stabilnost, maksimalno udobje in mobilnost med vsakim visoko intenzivnim intervalnim treningom (HIIT)? Priporočamo superge Nike Air Zoom SuperR...
02.
Mar.
2021.
Blog
Okrepite zgornji del telesa – roke, ramenski obroč in hrbet – s temi vajami.
02.
Mar.
2021.
Blog
Bliža se mednarodni dan žena in ob tej priložnosti smo vam pripravili nabor idej za izvirna darila za 8. marec.