Iščite po spletni strani
BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE NAKUPE NAD 100€
Blog
04.06.2020.

NAJDITE SVOJ FLOW IN IZ TELESA ODSTRANITE VSE NAPETOSTI Z JOGO IN MEDITACIJO

Nemirne misli? Napetosti v ramenih? Negibljivi kolki? Rešitev je enotna: joga. Praksa joge vam pomaga, da se bolj povežete s svojim telesom. S tem pa ne odpravite le fizičnih napetosti v telesu, ampak ste tudi bolj prisotni v sedanjem trenutku. Praksa vam bo pomagala, da boste ostali osredotočeni tudi po tem, ko boste pospravili svojo podlogo za jogo. Če želite doseči to stanje, vam bo koristila tudi meditacija, ki se z jogo lepo prepleta. Ob rednem in vztrajnem prakticiranju meditacije se boste lažje spopadali s stresom, ohranili fokus, znali pa boste tudi umiriti svoje misli.

Z namenom, da vam pomagamo najti svoj Zen, z vami delimo Nike prakse joge ter nasvete in trike njihovih skrbno izbranih učiteljev. Prakse joge za izboljšanje razpoloženja, meditacije za lažje spopadanje s stresom, tehnike za ozaveščanje hvaležnosti ... vse to imate na dlani.

Ne glede na to, ali ste v jogi čisti začetnik ali pa chaturangate dnevno, te vaje za dobro počutje, za katere si morate vzeti le malo časa, ponujajo nekaj za vsakogar. Ne sodite svoje prakse ali misli. Raje ozavestite, česa vse je vaše telo zmožno in pustite „heart opener-jem“, da opravijo svoje delo.

Jutranji joga „flow“

Dan začnite na najlepši način – z jogo! Ogrejte svoje telo in ga pripravite na nov dan z Nike Master joga učiteljico po imenu Alex Silver-Fagan. Njene vadbe najdete na tej povezavi.

ženska vadi jogo v udobnih oblačilih

Prakticirajte jogo in odklenite svoj pravi potencial

Nike Master joga učitelj Branden Collinsworth vas bo popeljal skozi 6 jogijskih položajev, preko katerih boste svojo pozornost lažje preusmerili navznoter.

Pomladite se z jogo

Svoji praksi vdihnite življenje s tremi dinamičnimi tipi joge, ki vam bodo pomagale, da se napolnite z energijo ter okrepite in obnovite svoje telo.

ženska vadi jogo v udobnih oblačilih

Vaše telo je močnejše, kot si mislite. Raziskave kažejo, da vam že samo nekaj minutna meditacija lahko pomaga doseči bolj pozitivno naravnanost.

Odločite se za kratke vaje meditacije, ki vam bodo pomagale, da se boste lažje spopadali s stresom ali pa izberite sprostitveno in obnovitveno meditacijo – vodeno meditacijo, ki vas bo popeljala v stanje globoke sprostitve in prisotnosti.

Poskrbite zase, s tem da v svojem domu najdete idealni kotiček za vadbo joge in se opremite z oblačili, ki vam bodo omogočala popolno udobje in spremljala vsak vaš gib. Začutite svoj flow.


Ekipa Sport Vision

Komentiraj

Trenutno nema komentara

Podobni članki

01.
Dec.
2020.
Blog
Prejšnji teden je ves svet športa razžalostila novica, da je umrla ena najbolj občudovanih oseb vseh časov, argentinski nogometaš Diego ...
10.
Nov.
2020.
Blog
Za blagovno znamko Under Armour je edini način, da premagate vsako oviro pri športu, s katerim se ukvarjate, da se z njo soočite.
27.
Oct.
2020.
Blog
Iskanje pravega para tekaških superg ni enostavno. Ponudba znanih blagovnih znamk je raznolika, zmogljivost se razlikuje od modela do modela, poleg tega ...
string(0) ""
string(0) ""