Iščite po spletni strani
BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE NAKUPE NAD 40€
PRIDOBI POPUST S PROGRAMOM ZVESTOBE - SPORT&BONUS
Blog
04.06.2020.

NAJDITE SVOJ FLOW IN IZ TELESA ODSTRANITE VSE NAPETOSTI Z JOGO IN MEDITACIJO

Nemirne misli? Napetosti v ramenih? Negibljivi kolki? Rešitev je enotna: joga. Praksa joge vam pomaga, da se bolj povežete s svojim telesom. S tem pa ne odpravite le fizičnih napetosti v telesu, ampak ste tudi bolj prisotni v sedanjem trenutku. Praksa vam bo pomagala, da boste ostali osredotočeni tudi po tem, ko boste pospravili svojo podlogo za jogo. Če želite doseči to stanje, vam bo koristila tudi meditacija, ki se z jogo lepo prepleta. Ob rednem in vztrajnem prakticiranju meditacije se boste lažje spopadali s stresom, ohranili fokus, znali pa boste tudi umiriti svoje misli.

Z namenom, da vam pomagamo najti svoj Zen, z vami delimo Nike prakse joge ter nasvete in trike njihovih skrbno izbranih učiteljev. Prakse joge za izboljšanje razpoloženja, meditacije za lažje spopadanje s stresom, tehnike za ozaveščanje hvaležnosti ... vse to imate na dlani.

Ne glede na to, ali ste v jogi čisti začetnik ali pa chaturangate dnevno, te vaje za dobro počutje, za katere si morate vzeti le malo časa, ponujajo nekaj za vsakogar. Ne sodite svoje prakse ali misli. Raje ozavestite, česa vse je vaše telo zmožno in pustite „heart opener-jem“, da opravijo svoje delo.

Jutranji joga „flow“

Dan začnite na najlepši način – z jogo! Ogrejte svoje telo in ga pripravite na nov dan z Nike Master joga učiteljico po imenu Alex Silver-Fagan. Njene vadbe najdete na tej povezavi.

ženska vadi jogo v udobnih oblačilih

Prakticirajte jogo in odklenite svoj pravi potencial

Nike Master joga učitelj Branden Collinsworth vas bo popeljal skozi 6 jogijskih položajev, preko katerih boste svojo pozornost lažje preusmerili navznoter.

Pomladite se z jogo

Svoji praksi vdihnite življenje s tremi dinamičnimi tipi joge, ki vam bodo pomagale, da se napolnite z energijo ter okrepite in obnovite svoje telo.

ženska vadi jogo v udobnih oblačilih

Vaše telo je močnejše, kot si mislite. Raziskave kažejo, da vam že samo nekaj minutna meditacija lahko pomaga doseči bolj pozitivno naravnanost.

Odločite se za kratke vaje meditacije, ki vam bodo pomagale, da se boste lažje spopadali s stresom ali pa izberite sprostitveno in obnovitveno meditacijo – vodeno meditacijo, ki vas bo popeljala v stanje globoke sprostitve in prisotnosti.

Poskrbite zase, s tem da v svojem domu najdete idealni kotiček za vadbo joge in se opremite z oblačili, ki vam bodo omogočala popolno udobje in spremljala vsak vaš gib. Začutite svoj flow.


Ekipa Sport Vision

Komentiraj

Trenutno nema komentara

Podobni članki

21.
Jul.
2021.
Blog
Poletne temperature ne ustavijo športnega duha! Izkoristite tudi hladnejše dni, predvsem pa nižje temperature zjutraj in zvečer in si za določe...
13.
Jul.
2021.
Blog
Izberite ene od teh kopalk in poskrbite, da boste to poletje na plaži ali ob bazenu izgledale ženstveno in elegantno.
12.
Jul.
2021.
Blog
Trendi se spreminjajo, a superge Air Max ostajajo naše najljubše ne glede na sezono. To so modeli, ki si jih želimo zdaj!
23.
Jun.
2021.
Blog
Čas je, da svojo poletno kolekcijo dopolnite s temi modeli. Za vas imamo neverjetne predloge!
14.
Jun.
2021.
Blog
V čem se bo letošnje evropsko nogometno prvenstvo razlikovalo od prejšnjih? O tem in drugih zanimivostih v današnjem blogu.
08.
Jun.
2021.
Blog
Blagovna znamka ASICS je ena tistih, na katere smo v svoji ponudbi najbolj ponosni.
24.
May.
2021.
Blog
Dnevi visokih temper se bližajo. S tem pa se bližajo tudi tekaška tekmovanja, ki jim boste s temi oblačili lažje kos. Spodaj so modeli, ki ne smejo zd...
04.
May.
2021.
Blog
Tek za mnoge ni najljubša telesna aktivnost, vsekakor pa je med najbolj zdravimi. Koristi teka so številne in nemogoče bi jih bilo v celoti izm...
28.
Apr.
2021.
Blog
Že 15 minut treninga je dovolj, da prebudite svoj center. Predstavljamo vam nekaj vaj pilatesa, ki vam obljubljajo močan in popolno oblikovan trebušče...
19.
Apr.
2021.
Blog
Superge so že dolgo časa nepogrešljiv kos vsakodnevnih kombinacij. Kot najbolj iskan tip obutve so začele izstopati nekaj sezon nazaj.