Iščite po spletni strani
NOVE POLETNE VIBRACIJE: TRENDI, BREZ KATERIH SI NE MORETE PREDSTAVLJATI LETOŠNJEGA POLETJA
NOVE POLETNE VIBRACIJE: TRENDI, BREZ KATERIH SI NE MORETE PREDSTAVLJATI LETOŠNJEGA POLETJA
Novice
25.05.2020.
Novice

NOVE POLETNE VIBRACIJE: TRENDI, BREZ KATERIH SI NE MORETE PREDSTAVLJATI LETOŠNJEGA POLETJA

25.05.2020.

Poletje 2020 prinaša veliko izzivov! Dejstvo je, da ne bo enako kot prejšnja leta, ampak to vas ne bi smelo ustaviti pred uživanjem v popolnoma novi vibraciji, ki jo prinaša.

Po tem, ko ste v zadnjem času vso svojo moč in motivacijo usmerili k treniranju doma, je končno prišla priložnost, da dom zamenjate z naravo. Uživajte v svežem zraku in trendi oblačilih, ki bodo totalni hit tega poletja. Oglejte si, o čem govorimo.

MAJICE S POTISKOM SUMMER VIBE ZA ŠPORT IN VSAKDAN

Potiski na športnih oblačilih se z letošnjim poletjem vračajo in bolj kot so vpadljivi, boljše je. Ne priporočamo vam zmernih ali diskretnih potiskov, saj nove poletne vibracije narekujejo, da izstopate tako na ulici, kot v telovadnici ali na atletski stezi. Kako? Ni bolj učinkovitega načina, kot da nosite majice z močnimi potiski.

TO POLETJE MOŠKO POMENI: ORANŽNO

Moški, če ste se do zdaj izogibali oranžni barvi na športnih oblačilih – to poletje se jim ne bi smeli več.

Oranžna barva na moških majicah, kratkih hlačah in supergah je nova vibracija letošnjega poletja, zato so vse priznane blagovne znamke, ki jih vodi ta trend, predstavile nove fenomenalne športne in lifestyle modele te sezone.

Tekaška superga za tehnično zahtevnejše terene Hoka One One, adidas športna majčka in adidas tekaška jakna so samo tri priporočila, ki jih imamo za vas za letošnje poletje.

MEHKEJŠI KOT SO TONI, BOLJ SO ŽENSTVENI

Drage dame, ne glede na to, kako natrenirane in močne ste, to poletje pokažite svojo nežno ženstveno plat skozi športna oblačila, ki jih nosite. Nežni pastelni toni so spet “in”, obutev in oblačila za trening, tek in vsakdan pa nikoli niso bili bolj vpadljivi. Potrebujete nasvet?

Nike Flex Trainer superge za trening, adidas Own The Run tekaška majčka in adidas Own The Run tekaška jakna so samo trije artikli, ki naj vas pospremijo v letošnje poletje.

NATIKAČI NIKOLI NISO BILI BOLJ VPADLJIVI IN PRIVLAČNI

Predstavljamo vam njihovo kraljevo visokost - natikače. Katero drugo ime naj uporabimo, ko pa je občutek, ko jih nosite, neponovljiv. To poletje imamo še bolj privlačno in zanimivo ponudbo, zato verjamemo, da jih boste nosili kot še nikoli prej. Najdete jih v naših trgovinah, lahko pa jih naročite tudi preko spleta. To so obvezni modeli tega poletja.


Ekipa Sport Vision

Podobni članki

19.
Sep.
Novice
Odločili smo se, da od sedaj častimo poštnino pri vseh nakupih. Preberite več!
19.
May.
Novice
V današnjem blog zapisu preberite zakaj bo poslovalnica v Sport Vision vredna vašega obiska.
04.
May.
Novice
Si organizirana in energična oseba, ki obožuje šport in išče nove priložnosti? Nadaljuj z branjem in postani del naše eki...
05.
Apr.
Novice
Ljubitelji športa in športne mode, ne spreglejte! 6. aprila ob 19. uri svoja vrata v prenovljeni in povečani Ljubljanski Supernovi na...
16.
Nov.
Novice
PRE:OBLIKOVAN. RE:SETIRAN. PRE:ROJEN. MONT. Odkrijte vse o naši novi znamki v ponudbi.
15.
Nov.
Novice
Letos je Črni petek ali bolj poznan izraz Black Friday, v Sport Vision nekoliko drugačen. Še preden ti razkrijemo, kaj je »drugačno,« za k...
12.
Oct.
Novice
Za vas smo preizkusili WAVE SKY 5, model, ki ga uvrščamo med najkvalitetnejše blažene nevtralne tekaške copate. Želeli smo izvedeti kaj ...
30.
Sep.
Novice
MODELI ZNANIH BLAGOVNIH ZNAMK, KI JIH BOMO TO JESEN ZAGOTOVO NOSILI Jesen počasi trka na naša vrata.  Videli smo poletne trende in se počasi po...
10.
Sep.
Novice
Samo v Sport Vision poslovalnicah lahko izkoristiš popust ''2=20, 3=30''. Preberi kaj to pomeni!
10.
Aug.
Novice
Predstavljamo vam vrhunske izdelke iz naše ponudbe, ki so trenutno znižani. Hitro jih pospravite v svojo nakupovalno košarico!