Iščite po spletni strani
BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE NAKUPE NAD 100€
Blog
19.05.2020.

NADALJUJEMO S SKRBJO ZA VARNOST IN NAŠE ZDRAVJE

Zelo pomembno je, zdaj bolj kot kadar koli prej, še naprej skrbeti za varnost in zdravje!

 

Preteklo obdobje je bilo za vsakogar prava življenjska lekcija! Pandemija je zajela ves svet in nam pokazala, da nismo tako močni. Pokazala nam je tudi, da je ne glede na okoliščine izredno pomembno biti previden, skrbeti zase in ljudi okoli nas ter varovati svoje zdravje.

Upamo, da so bili naši nasveti za to, da ostanete zdravi in ​​fit v udobju svojega doma koristni in, da ste svoj prosti čas v zadnjem mesecu in pol izkoristili za spoznavanje sebe, ga posvetili svojim hobijem, se naučili kakšne nove spretnosti in uživali v vsaki dejavnosti z otroci. Za mnoge od vas je bil to pravi duševni in fizični zlom medtem, ko so drugi komaj čakali, da se stvari vrnejo v normalno stanje.

Čeprav so previdnostni ukrepi blažji kot prej, vas vseeno pozivamo, da še naprej skrbite zase in za druge, saj je ta trenutek neizmernega pomena.

Ohranjajte 2 metra razdalje med vami in drugo osebo, nosite zaščitno masko (ali katerokoli drugo zaščito nosnega in ustnega dela) in po možnosti tudi rokavice ter si pravilno umivajte roke. To je edini način, da ostanemo zdravi in ​​varni.

Vse te ukrepe smo sprejeli tudi v naših trgovinah, da bi ohranili zdravje vseh kupcev in zaposlenih v trgovini. In tega se držimo!

Z vami bomo še naprej delili vse nasvete za zdravo in aktivno življenje, skrbeli za varnost in vas redno opozarjali na to, kako pomembno je biti odgovoren in se podpirati.

Zdaj, ko se stvari počasi vračajo v normalno stanje ne zamudite priložnosti, da v svojo dnevno rutino vključite vsaj eno dejavnost, ki ste jo izvajali v karanteni, še posebej, če vas je izpopolnila. Posvetite se temu kar imate radi in kar je še pomembneje, ljudem, ki jih imate radi! Vsak dan bi moral biti priložnost za novo zmago, mi pa bomo še naprej vaš najboljši spremljevalec pri zmagah, ki jih bomo dosegli na športnih igriščih.

Ne pozabite - PODPORA JE POMEMBNA!

Ekipa Sport Vision

Komentiraj

Trenutno nema komentara

Podobni članki

01.
Dec.
2020.
Blog
Prejšnji teden je ves svet športa razžalostila novica, da je umrla ena najbolj občudovanih oseb vseh časov, argentinski nogometaš Diego ...
10.
Nov.
2020.
Blog
Za blagovno znamko Under Armour je edini način, da premagate vsako oviro pri športu, s katerim se ukvarjate, da se z njo soočite.
27.
Oct.
2020.
Blog
Iskanje pravega para tekaških superg ni enostavno. Ponudba znanih blagovnih znamk je raznolika, zmogljivost se razlikuje od modela do modela, poleg tega ...
string(0) ""
string(0) ""