Iščite po spletni strani
BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE NAKUPE NAD 40€
PRIDOBI POPUST S PROGRAMOM ZVESTOBE - SPORT&BONUS
Blog
19.05.2020.

NADALJUJEMO S SKRBJO ZA VARNOST IN NAŠE ZDRAVJE

Zelo pomembno je, zdaj bolj kot kadar koli prej, še naprej skrbeti za varnost in zdravje!

 

Preteklo obdobje je bilo za vsakogar prava življenjska lekcija! Pandemija je zajela ves svet in nam pokazala, da nismo tako močni. Pokazala nam je tudi, da je ne glede na okoliščine izredno pomembno biti previden, skrbeti zase in ljudi okoli nas ter varovati svoje zdravje.

Upamo, da so bili naši nasveti za to, da ostanete zdravi in ​​fit v udobju svojega doma koristni in, da ste svoj prosti čas v zadnjem mesecu in pol izkoristili za spoznavanje sebe, ga posvetili svojim hobijem, se naučili kakšne nove spretnosti in uživali v vsaki dejavnosti z otroci. Za mnoge od vas je bil to pravi duševni in fizični zlom medtem, ko so drugi komaj čakali, da se stvari vrnejo v normalno stanje.

Čeprav so previdnostni ukrepi blažji kot prej, vas vseeno pozivamo, da še naprej skrbite zase in za druge, saj je ta trenutek neizmernega pomena.

Ohranjajte 2 metra razdalje med vami in drugo osebo, nosite zaščitno masko (ali katerokoli drugo zaščito nosnega in ustnega dela) in po možnosti tudi rokavice ter si pravilno umivajte roke. To je edini način, da ostanemo zdravi in ​​varni.

Vse te ukrepe smo sprejeli tudi v naših trgovinah, da bi ohranili zdravje vseh kupcev in zaposlenih v trgovini. In tega se držimo!

Z vami bomo še naprej delili vse nasvete za zdravo in aktivno življenje, skrbeli za varnost in vas redno opozarjali na to, kako pomembno je biti odgovoren in se podpirati.

Zdaj, ko se stvari počasi vračajo v normalno stanje ne zamudite priložnosti, da v svojo dnevno rutino vključite vsaj eno dejavnost, ki ste jo izvajali v karanteni, še posebej, če vas je izpopolnila. Posvetite se temu kar imate radi in kar je še pomembneje, ljudem, ki jih imate radi! Vsak dan bi moral biti priložnost za novo zmago, mi pa bomo še naprej vaš najboljši spremljevalec pri zmagah, ki jih bomo dosegli na športnih igriščih.

Ne pozabite - PODPORA JE POMEMBNA!

Ekipa Sport Vision

Komentiraj

Trenutno nema komentara

Podobni članki

21.
Jul.
2021.
Blog
Poletne temperature ne ustavijo športnega duha! Izkoristite tudi hladnejše dni, predvsem pa nižje temperature zjutraj in zvečer in si za določe...
13.
Jul.
2021.
Blog
Izberite ene od teh kopalk in poskrbite, da boste to poletje na plaži ali ob bazenu izgledale ženstveno in elegantno.
12.
Jul.
2021.
Blog
Trendi se spreminjajo, a superge Air Max ostajajo naše najljubše ne glede na sezono. To so modeli, ki si jih želimo zdaj!
23.
Jun.
2021.
Blog
Čas je, da svojo poletno kolekcijo dopolnite s temi modeli. Za vas imamo neverjetne predloge!
14.
Jun.
2021.
Blog
V čem se bo letošnje evropsko nogometno prvenstvo razlikovalo od prejšnjih? O tem in drugih zanimivostih v današnjem blogu.
08.
Jun.
2021.
Blog
Blagovna znamka ASICS je ena tistih, na katere smo v svoji ponudbi najbolj ponosni.
24.
May.
2021.
Blog
Dnevi visokih temper se bližajo. S tem pa se bližajo tudi tekaška tekmovanja, ki jim boste s temi oblačili lažje kos. Spodaj so modeli, ki ne smejo zd...
04.
May.
2021.
Blog
Tek za mnoge ni najljubša telesna aktivnost, vsekakor pa je med najbolj zdravimi. Koristi teka so številne in nemogoče bi jih bilo v celoti izm...
28.
Apr.
2021.
Blog
Že 15 minut treninga je dovolj, da prebudite svoj center. Predstavljamo vam nekaj vaj pilatesa, ki vam obljubljajo močan in popolno oblikovan trebušče...
19.
Apr.
2021.
Blog
Superge so že dolgo časa nepogrešljiv kos vsakodnevnih kombinacij. Kot najbolj iskan tip obutve so začele izstopati nekaj sezon nazaj.