Iščite po spletni strani
BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE NAKUPE NAD 40€
PRIDOBI POPUST S PROGRAMOM ZVESTOBE - SPORT&BONUS
Blog
19.05.2020.

NADALJUJEMO S SKRBJO ZA VARNOST IN NAŠE ZDRAVJE

Zelo pomembno je, zdaj bolj kot kadar koli prej, še naprej skrbeti za varnost in zdravje!

 

Preteklo obdobje je bilo za vsakogar prava življenjska lekcija! Pandemija je zajela ves svet in nam pokazala, da nismo tako močni. Pokazala nam je tudi, da je ne glede na okoliščine izredno pomembno biti previden, skrbeti zase in ljudi okoli nas ter varovati svoje zdravje.

Upamo, da so bili naši nasveti za to, da ostanete zdravi in ​​fit v udobju svojega doma koristni in, da ste svoj prosti čas v zadnjem mesecu in pol izkoristili za spoznavanje sebe, ga posvetili svojim hobijem, se naučili kakšne nove spretnosti in uživali v vsaki dejavnosti z otroci. Za mnoge od vas je bil to pravi duševni in fizični zlom medtem, ko so drugi komaj čakali, da se stvari vrnejo v normalno stanje.

Čeprav so previdnostni ukrepi blažji kot prej, vas vseeno pozivamo, da še naprej skrbite zase in za druge, saj je ta trenutek neizmernega pomena.

Ohranjajte 2 metra razdalje med vami in drugo osebo, nosite zaščitno masko (ali katerokoli drugo zaščito nosnega in ustnega dela) in po možnosti tudi rokavice ter si pravilno umivajte roke. To je edini način, da ostanemo zdravi in ​​varni.

Vse te ukrepe smo sprejeli tudi v naših trgovinah, da bi ohranili zdravje vseh kupcev in zaposlenih v trgovini. In tega se držimo!

Z vami bomo še naprej delili vse nasvete za zdravo in aktivno življenje, skrbeli za varnost in vas redno opozarjali na to, kako pomembno je biti odgovoren in se podpirati.

Zdaj, ko se stvari počasi vračajo v normalno stanje ne zamudite priložnosti, da v svojo dnevno rutino vključite vsaj eno dejavnost, ki ste jo izvajali v karanteni, še posebej, če vas je izpopolnila. Posvetite se temu kar imate radi in kar je še pomembneje, ljudem, ki jih imate radi! Vsak dan bi moral biti priložnost za novo zmago, mi pa bomo še naprej vaš najboljši spremljevalec pri zmagah, ki jih bomo dosegli na športnih igriščih.

Ne pozabite - PODPORA JE POMEMBNA!

Ekipa Sport Vision

Komentiraj

Trenutno nema komentara

Podobni članki

06.
Apr.
2021.
Blog
Prispele so nove adidas SUPERNOVA+ tekaške superge! Preizkusili smo jih in danes delimo naše vtise z vami.
31.
Mar.
2021.
Blog
Kaj nastane, ko Hoka One One združi moči z dobrodelno družbo Cotopaxi? Preverite vrhunsko novost Torrent 2!
29.
Mar.
2021.
Blog
Ko iščemo kakovostna in udobna oblačila in obutev, je Nike vedno zmagovalec in najpogostejša izbira – za vse starosti.
26.
Mar.
2021.
Blog
Kdo lahko teče po neurejenih poteh? Odgovor je enostaven in jasen - vsakdo! V tem se skriva razlog, zakaj je med pandemijo tek po neurejenih poteh postal tak...
22.
Mar.
2021.
Blog
S prihodom pomladi se začne prebujati tudi naša želja po treningu. Preberite si nekaj nasvetov in se pripravite na gibanje. 
16.
Mar.
2021.
Blog
Vas zanima, kakšne trende obutve in oblačil to pomlad narekuje nova kolekcija blagovnih znamk iz svetovne špice?
11.
Mar.
2021.
Blog
Iščete stabilnost, maksimalno udobje in mobilnost med vsakim visoko intenzivnim intervalnim treningom (HIIT)? Priporočamo superge Nike Air Zoom SuperR...
02.
Mar.
2021.
Blog
Okrepite zgornji del telesa – roke, ramenski obroč in hrbet – s temi vajami.
02.
Mar.
2021.
Blog
Bliža se mednarodni dan žena in ob tej priložnosti smo vam pripravili nabor idej za izvirna darila za 8. marec.
26.
Feb.
2021.
Blog
Odločili smo se, da marca častimo poštnino pri vseh nakupih v vrednosti nad 40 €. Preberite več!