Iščite po spletni strani
BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE NAKUPE NAD 40€
PRIDOBI POPUST S PROGRAMOM ZVESTOBE - SPORT&BONUS
Blog
16.03.2020.

Spremembe v času izrednih razmer

To, da so Sport Vision poslovalnice zaradi varnosti vseh nas do nadaljnjega zaprte, že veste. Ste vedeli, da lahko še vedno naročate preko naše spletne trgovine? Opozorili pa bi vas radi, da je tudi pri spletnem nakupovanju v času izrednih razmer prišlo do nekaterih sprememb:

 • plačilo s plačilno kartico

Kljub temu, da naša spletna trgovina omogoča tudi plačilo po povzetju, vas v trenutnih razmerah spodbujamo k plačevanju s plačilno kartico. Na ta način se lahko izognete stiku s predstavnikom dostavne službe, prav tako pa zmanjšate tudi možnost prenosa virusa preko gotovine.

 • dostava na »varno mesto«

Svetujemo vam, da se s predstavnikom dostavne službe dogovorite za brezkontaktni prevzem paketa oziroma za dostavo na t. i. »varno mesto«. To pomeni, da vas paket lahko počaka na domači terasi, garaži, dovozu, predpražniku, ipd.

 • zamude pri dostavi

Zaradi varnosti je število zaposlenih v naših poslovalnicah trenutno močno okrnjeno, zaradi česar se lahko zgodi, da bo občasno prihajalo do zamud pri dostavi. Že vnaprej se vam zahvaljujemo za vašo potrpežljivost in razumevanje.

 • osebni prevzem v poslovalnici trenutno ni na voljo

Obveščamo vas, da v trenutnih izrednih razmerah možnost prevzema naročenih paketov v poslovalnicah ni mogoče. Tako lahko na izdelke, ki jih boste naročili preko spleta, počakate v objemu varnega domačega naslonjača.

 • varen način prevzema naročenih paketov

Ko prevzamete paket, ga odložite zunaj. Pojdite v kopalnico in si skrbno umijte roke z milom, jih obrišite in razkužite, nato se vrnite k paketu, ga odprite in iz njega zložite naročene artikle. Embalažo zavrzite in si za tem ponovno skrbno umijte roke, jih obrišite in razkužite.

 • podaljšan rok za vračilo artiklov

Vsak stik z uslužbenci dostavne službe v teh dneh pomeni priložnost za prenos okužbe. Ker je varnost na prvem mestu, vam za artikle, naročene od vključno 16. marca 2020, podaljšujemo obdobje možnosti vračila ali menjave do ponovnega odprtja poslovalnic. O natančnem datumu, do katerega boste lahko zamenjali artikle, vas bomo obvestili sproti glede na razmere v državi.  

 • reševanje reklamacij

Skladno z Uredbo vlade RS o zaprtju trgovin in omejitvi gibanja trenutno reklamacij ne rešujemo. Potrudili pa se bomo, da bomo vsako reklamacijo rešili v čim krajšem času po odpravi ukrepov za preprečevanje širjenja koronavirusa. 
 

Ekipa Sport Vision vam svetuje:

 • Ostanite zmerno aktivni in s tem povečuje svojo odpornost. Namesto treninga v družbi prijateljev ali v zaprtih prostorih, izberite domači trening ali pa se v naravo podajte sami oziroma v družbi najožjih družinskih članov, s katerimi živite. Z rekreacijo ne pretiravajte, svoje odgovorno početje pa delite na družbenih omrežjih s ključnikom #ostanidoma, da s tem k odgovornemu početju spodbudite tudi ostale. Skupaj lahko rešimo življenja!
 • Doma se oblecite v udobna športna oblačila.  
 • Za sprehod, tek ali lažji pohod v naravi se obujte pametno. S tem boste zmanjšali možnost poškodb, zaradi katerih bi lahko v teh dneh še dodatno obremenili naše zdravstveno osebje.
 • Čas doma izkoristite za čiščenje garderobne omare in sestavljanje novih outfitov.
 • Spremljajte naša družbena omrežja, spletno stran in novice, kjer vas bomo obveščali o ugodnostih, s katerimi vas bomo na svoj način nagradili in vam popestrili dneve, preživete v samoizolaciji.

Če kdaj, se združimo zdaj. Pa ne dobesedno! Še naprej ohranjajmo varno razdaljo in se združeno borimo proti virusu. Mislimo drug na drugega, upoštevajmo nasvete vlade in zdravstva in ostanimo pozitivnih misli.

Komentiraj

Trenutno nema komentara

Podobni članki

13.
Apr.
2021.
Blog
“Zdravje je najpomembnejše” je stavek, ki smo ga v zadnjem letu poslušali kar naprej. Da pa bi zdravlje lahko dosegli, moramo znati po...
06.
Apr.
2021.
Blog
Prispele so nove adidas SUPERNOVA+ tekaške superge! Preizkusili smo jih in danes delimo naše vtise z vami.
31.
Mar.
2021.
Blog
Kaj nastane, ko Hoka One One združi moči z dobrodelno družbo Cotopaxi? Preverite vrhunsko novost Torrent 2!
29.
Mar.
2021.
Blog
Ko iščemo kakovostna in udobna oblačila in obutev, je Nike vedno zmagovalec in najpogostejša izbira – za vse starosti.
26.
Mar.
2021.
Blog
Kdo lahko teče po neurejenih poteh? Odgovor je enostaven in jasen - vsakdo! V tem se skriva razlog, zakaj je med pandemijo tek po neurejenih poteh postal tak...
22.
Mar.
2021.
Blog
S prihodom pomladi se začne prebujati tudi naša želja po treningu. Preberite si nekaj nasvetov in se pripravite na gibanje. 
16.
Mar.
2021.
Blog
Vas zanima, kakšne trende obutve in oblačil to pomlad narekuje nova kolekcija blagovnih znamk iz svetovne špice?
11.
Mar.
2021.
Blog
Iščete stabilnost, maksimalno udobje in mobilnost med vsakim visoko intenzivnim intervalnim treningom (HIIT)? Priporočamo superge Nike Air Zoom SuperR...
02.
Mar.
2021.
Blog
Okrepite zgornji del telesa – roke, ramenski obroč in hrbet – s temi vajami.
02.
Mar.
2021.
Blog
Bliža se mednarodni dan žena in ob tej priložnosti smo vam pripravili nabor idej za izvirna darila za 8. marec.