Iščite po spletni strani
BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE NAKUPE NAD 100€
Blog
16.03.2020.

Spremembe v času izrednih razmer

To, da so Sport Vision poslovalnice zaradi varnosti vseh nas do nadaljnjega zaprte, že veste. Ste vedeli, da lahko še vedno naročate preko naše spletne trgovine? Opozorili pa bi vas radi, da je tudi pri spletnem nakupovanju v času izrednih razmer prišlo do nekaterih sprememb:

 • plačilo s plačilno kartico

Kljub temu, da naša spletna trgovina omogoča tudi plačilo po povzetju, vas v trenutnih razmerah spodbujamo k plačevanju s plačilno kartico. Na ta način se lahko izognete stiku s predstavnikom dostavne službe, prav tako pa zmanjšate tudi možnost prenosa virusa preko gotovine.

 • dostava na »varno mesto«

Svetujemo vam, da se s predstavnikom dostavne službe dogovorite za brezkontaktni prevzem paketa oziroma za dostavo na t. i. »varno mesto«. To pomeni, da vas paket lahko počaka na domači terasi, garaži, dovozu, predpražniku, ipd.

 • zamude pri dostavi

Zaradi varnosti je število zaposlenih v naših poslovalnicah trenutno močno okrnjeno, zaradi česar se lahko zgodi, da bo občasno prihajalo do zamud pri dostavi. Že vnaprej se vam zahvaljujemo za vašo potrpežljivost in razumevanje.

 • osebni prevzem v poslovalnici trenutno ni na voljo

Obveščamo vas, da v trenutnih izrednih razmerah možnost prevzema naročenih paketov v poslovalnicah ni mogoče. Tako lahko na izdelke, ki jih boste naročili preko spleta, počakate v objemu varnega domačega naslonjača.

 • varen način prevzema naročenih paketov

Ko prevzamete paket, ga odložite zunaj. Pojdite v kopalnico in si skrbno umijte roke z milom, jih obrišite in razkužite, nato se vrnite k paketu, ga odprite in iz njega zložite naročene artikle. Embalažo zavrzite in si za tem ponovno skrbno umijte roke, jih obrišite in razkužite.

 • podaljšan rok za vračilo artiklov

Vsak stik z uslužbenci dostavne službe v teh dneh pomeni priložnost za prenos okužbe. Ker je varnost na prvem mestu, vam za artikle, naročene od vključno 16. marca 2020, podaljšujemo obdobje možnosti vračila ali menjave do ponovnega odprtja poslovalnic. O natančnem datumu, do katerega boste lahko zamenjali artikle, vas bomo obvestili sproti glede na razmere v državi.  

 • reševanje reklamacij

Skladno z Uredbo vlade RS o zaprtju trgovin in omejitvi gibanja trenutno reklamacij ne rešujemo. Potrudili pa se bomo, da bomo vsako reklamacijo rešili v čim krajšem času po odpravi ukrepov za preprečevanje širjenja koronavirusa. 
 

Ekipa Sport Vision vam svetuje:

 • Ostanite zmerno aktivni in s tem povečuje svojo odpornost. Namesto treninga v družbi prijateljev ali v zaprtih prostorih, izberite domači trening ali pa se v naravo podajte sami oziroma v družbi najožjih družinskih članov, s katerimi živite. Z rekreacijo ne pretiravajte, svoje odgovorno početje pa delite na družbenih omrežjih s ključnikom #ostanidoma, da s tem k odgovornemu početju spodbudite tudi ostale. Skupaj lahko rešimo življenja!
 • Doma se oblecite v udobna športna oblačila.  
 • Za sprehod, tek ali lažji pohod v naravi se obujte pametno. S tem boste zmanjšali možnost poškodb, zaradi katerih bi lahko v teh dneh še dodatno obremenili naše zdravstveno osebje.
 • Čas doma izkoristite za čiščenje garderobne omare in sestavljanje novih outfitov.
 • Spremljajte naša družbena omrežja, spletno stran in novice, kjer vas bomo obveščali o ugodnostih, s katerimi vas bomo na svoj način nagradili in vam popestrili dneve, preživete v samoizolaciji.

Če kdaj, se združimo zdaj. Pa ne dobesedno! Še naprej ohranjajmo varno razdaljo in se združeno borimo proti virusu. Mislimo drug na drugega, upoštevajmo nasvete vlade in zdravstva in ostanimo pozitivnih misli.

Komentiraj

Trenutno nema komentara

Podobni članki

22.
Jan.
2021.
Blog
Če vam zmanjševanje maščobnih oblog na trebuhu povzroča sive lase, si preberite spodnje nasvete.
18.
Jan.
2021.
Blog
Zakaj ne bi za januarske kombinacije športnih in vsakodnevnih oblačil izbrali bogatih barv?
05.
Jan.
2021.
Blog
Čas je, da pokurite vse kalorije, ki ste jih pridelali v prazničnih dneh! Predstavljamo vam 30-minutni HIIT trening za celo telo.
string(0) ""
string(0) ""