Iščite po spletni strani
BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE NAKUPE NAD 40€
PRIDOBI POPUST S PROGRAMOM ZVESTOBE - SPORT&BONUS
Blog
16.03.2020.

Spremembe v času izrednih razmer

To, da so Sport Vision poslovalnice zaradi varnosti vseh nas do nadaljnjega zaprte, že veste. Ste vedeli, da lahko še vedno naročate preko naše spletne trgovine? Opozorili pa bi vas radi, da je tudi pri spletnem nakupovanju v času izrednih razmer prišlo do nekaterih sprememb:

 • plačilo s plačilno kartico

Kljub temu, da naša spletna trgovina omogoča tudi plačilo po povzetju, vas v trenutnih razmerah spodbujamo k plačevanju s plačilno kartico. Na ta način se lahko izognete stiku s predstavnikom dostavne službe, prav tako pa zmanjšate tudi možnost prenosa virusa preko gotovine.

 • dostava na »varno mesto«

Svetujemo vam, da se s predstavnikom dostavne službe dogovorite za brezkontaktni prevzem paketa oziroma za dostavo na t. i. »varno mesto«. To pomeni, da vas paket lahko počaka na domači terasi, garaži, dovozu, predpražniku, ipd.

 • zamude pri dostavi

Zaradi varnosti je število zaposlenih v naših poslovalnicah trenutno močno okrnjeno, zaradi česar se lahko zgodi, da bo občasno prihajalo do zamud pri dostavi. Že vnaprej se vam zahvaljujemo za vašo potrpežljivost in razumevanje.

 • osebni prevzem v poslovalnici trenutno ni na voljo

Obveščamo vas, da v trenutnih izrednih razmerah možnost prevzema naročenih paketov v poslovalnicah ni mogoče. Tako lahko na izdelke, ki jih boste naročili preko spleta, počakate v objemu varnega domačega naslonjača.

 • varen način prevzema naročenih paketov

Ko prevzamete paket, ga odložite zunaj. Pojdite v kopalnico in si skrbno umijte roke z milom, jih obrišite in razkužite, nato se vrnite k paketu, ga odprite in iz njega zložite naročene artikle. Embalažo zavrzite in si za tem ponovno skrbno umijte roke, jih obrišite in razkužite.

 • podaljšan rok za vračilo artiklov

Vsak stik z uslužbenci dostavne službe v teh dneh pomeni priložnost za prenos okužbe. Ker je varnost na prvem mestu, vam za artikle, naročene od vključno 16. marca 2020, podaljšujemo obdobje možnosti vračila ali menjave do ponovnega odprtja poslovalnic. O natančnem datumu, do katerega boste lahko zamenjali artikle, vas bomo obvestili sproti glede na razmere v državi.  

 • reševanje reklamacij

Skladno z Uredbo vlade RS o zaprtju trgovin in omejitvi gibanja trenutno reklamacij ne rešujemo. Potrudili pa se bomo, da bomo vsako reklamacijo rešili v čim krajšem času po odpravi ukrepov za preprečevanje širjenja koronavirusa. 
 

Ekipa Sport Vision vam svetuje:

 • Ostanite zmerno aktivni in s tem povečuje svojo odpornost. Namesto treninga v družbi prijateljev ali v zaprtih prostorih, izberite domači trening ali pa se v naravo podajte sami oziroma v družbi najožjih družinskih članov, s katerimi živite. Z rekreacijo ne pretiravajte, svoje odgovorno početje pa delite na družbenih omrežjih s ključnikom #ostanidoma, da s tem k odgovornemu početju spodbudite tudi ostale. Skupaj lahko rešimo življenja!
 • Doma se oblecite v udobna športna oblačila.  
 • Za sprehod, tek ali lažji pohod v naravi se obujte pametno. S tem boste zmanjšali možnost poškodb, zaradi katerih bi lahko v teh dneh še dodatno obremenili naše zdravstveno osebje.
 • Čas doma izkoristite za čiščenje garderobne omare in sestavljanje novih outfitov.
 • Spremljajte naša družbena omrežja, spletno stran in novice, kjer vas bomo obveščali o ugodnostih, s katerimi vas bomo na svoj način nagradili in vam popestrili dneve, preživete v samoizolaciji.

Če kdaj, se združimo zdaj. Pa ne dobesedno! Še naprej ohranjajmo varno razdaljo in se združeno borimo proti virusu. Mislimo drug na drugega, upoštevajmo nasvete vlade in zdravstva in ostanimo pozitivnih misli.

Komentiraj

Trenutno nema komentara

Podobni članki

21.
Jul.
2021.
Blog
Poletne temperature ne ustavijo športnega duha! Izkoristite tudi hladnejše dni, predvsem pa nižje temperature zjutraj in zvečer in si za določe...
13.
Jul.
2021.
Blog
Izberite ene od teh kopalk in poskrbite, da boste to poletje na plaži ali ob bazenu izgledale ženstveno in elegantno.
12.
Jul.
2021.
Blog
Trendi se spreminjajo, a superge Air Max ostajajo naše najljubše ne glede na sezono. To so modeli, ki si jih želimo zdaj!
23.
Jun.
2021.
Blog
Čas je, da svojo poletno kolekcijo dopolnite s temi modeli. Za vas imamo neverjetne predloge!
14.
Jun.
2021.
Blog
V čem se bo letošnje evropsko nogometno prvenstvo razlikovalo od prejšnjih? O tem in drugih zanimivostih v današnjem blogu.
08.
Jun.
2021.
Blog
Blagovna znamka ASICS je ena tistih, na katere smo v svoji ponudbi najbolj ponosni.
24.
May.
2021.
Blog
Dnevi visokih temper se bližajo. S tem pa se bližajo tudi tekaška tekmovanja, ki jim boste s temi oblačili lažje kos. Spodaj so modeli, ki ne smejo zd...
04.
May.
2021.
Blog
Tek za mnoge ni najljubša telesna aktivnost, vsekakor pa je med najbolj zdravimi. Koristi teka so številne in nemogoče bi jih bilo v celoti izm...
28.
Apr.
2021.
Blog
Že 15 minut treninga je dovolj, da prebudite svoj center. Predstavljamo vam nekaj vaj pilatesa, ki vam obljubljajo močan in popolno oblikovan trebušče...
19.
Apr.
2021.
Blog
Superge so že dolgo časa nepogrešljiv kos vsakodnevnih kombinacij. Kot najbolj iskan tip obutve so začele izstopati nekaj sezon nazaj.