Iščite po spletni strani
MODELI ZNANIH BLAGOVNIH ZNAMK, KI JIH BOMO ZAGOTOVO NOSILI LETOŠNJO JESEN
MODELI ZNANIH BLAGOVNIH ZNAMK, KI JIH BOMO ZAGOTOVO NOSILI LETOŠNJO JESEN
Novice
30.09.2021.
Novice

MODELI ZNANIH BLAGOVNIH ZNAMK, KI JIH BOMO ZAGOTOVO NOSILI LETOŠNJO JESEN

30.09.2021.

MODELI ZNANIH BLAGOVNIH ZNAMK, KI JIH BOMO TO JESEN ZAGOTOVO NOSILI

Jesen počasi trka na naša vrata.  Videli smo poletne trende in se počasi poslovljamo od poletnih vibracij in tropskih stylingov.  Naš vsakdanji videz postaja vse bolj »plasten«, temperature so nižje in pravi čas je, da vas predstavimo modele iz naše nove kolekcije, ki smo jo pripravili za letošnjo jesensko sezono.

 OD GLAVE DO PETE – MODEREN ELLESSE IZGLED ZA MOŠKE

Ellesse Premium pulover ponuja klasičen, športni videz, ki ga večina moške populacije najraje nosi. Prijetna tkanina in udoben kroj sta krivca za idealen kos za vsak dan.

Elastičen patent na rokavih in na pasu zagotavljajo udobje in sledijo liniji telesa, nastavljiva kapuca pa zagotavlja toplino.  Poleg tega puloverja pa lahko v isti varijanti kombinirate majico kratkih rokavov Ellesse. Ne glede na to ali se odločite za udoben spodnji del trenirke iz nove Ellesse kolekcije za moške ali kavbojke – dober "stajling" je zagotovljen.

V JESENSKIH BARVAH - UDOBNA ADIDAS KOMBINACIJA ZA MOŠKE

Občutite posebno udobje v novem adidas puloverju za moške z izjemno učinkovito barvno barvno shemo. Moška ekipa je bila še posebej navdušena nad nastavljivo kapuco in globokimi žepi. Kar izstopa kot prednost za nekoliko hladnejše dni, je topla podlaga iz bombažne volne.  Ta pulover lahko dokončate z adidas spodnjim delom trenirke iz iste kolekcije in zagotovo boste dosegli privlačen videz.


 

NIKE »KOSI« ZA NEUSTRAŠNE DAME

Pokažite svojo drznost in energijo to jesen tako, da  nosite učinkovite kose iz nove kolekcije Nike znamke. Kombinacija najkakovostnejših materialov, zmanjšanih in svetlih tonov vas bo izpostavila v množici, ne glede na to, ali ste izbrali ta oblačila za vsak dan ali za trening. 
Nike podpis je tam, da samo zaokroži celotno zgodbo.

Vse modele lahko najdete v naših trgovinah ali pa jih naročite na spletu.

ELLESSE »LOOK« ZA DEKLETA S KATERIM PODALJŠAMO POLETJE

Še vedno se ne pomirjamo z odhodom poletja in ga želimo obdržati, vsaj tako, da še vedno izbiramo in nosimo poletne barve. Iz nove Ellesse ženske kolekcije še posebej izpostavljamo rožnati Heritage pulover s kapuco, okrašen z drobnimi logotipi Ellesse.  Združite jo z enobarvnim spodnjim delom iz iste zbirke in prinesite poletni vajb – še posebej, ko je "na odru" temen jesenski dan.

 ADIDAS COURT BOLD SUPERGE – KLASIKA, PREFINJENOST IN PRIDIH "DIVJINE"

Objemite naravo v novih adidas Court Bold supergah.  Zgornji del iz gladkega usnja daje tem supergam prefinjen videz, medtem, ko printi na adidas linijah in na zadnjem delu dajejo dozo "divjine", zahvaljujoč FARM Rio podrobnostimi oblikovalski hiši iz Brazilije.  Poleg tega je ta model izdelan iz serije recikliranja materialov visokih zmogljivosti.

Dajte drugačen žig vašemu stilu v novih adidas Court Bold supergah.

ADIDAS TERREX SUPERGE – FAVORIT MOŠKE EKIPE TUDI VELIKO SEZON NAZAJ

 Zavežite vezalke in pohitite v novo avanturo! Moške superge Adidas TERREX AX3 GTX so ustvarjene predvsem za pohodništvo, v celoti pa podpirajo tudi druge športne pustolovščine na prostem.  Sprehajajte se, osvojite gorske vrhove, tudi ko je vreme deževno in ne skrbite, ker bo gore-tex material zagotovil, da bodo vaša stopala ostala suha
Preverite svoj adidas Terrex par superg v trgovinah ali preverite ponudbo na spletu.

To je le majhen del nove jesenske kolekcije, ki je v naši ponudbi.  Sprehodite se do naše najbližje trgovine ali pa preverite ponudbo preko spleta.

Ekipa Sport Vision

Podobni članki

19.
Sep.
Novice
Odločili smo se, da od sedaj častimo poštnino pri vseh nakupih. Preberite več!
19.
May.
Novice
V današnjem blog zapisu preberite zakaj bo poslovalnica v Sport Vision vredna vašega obiska.
04.
May.
Novice
Si organizirana in energična oseba, ki obožuje šport in išče nove priložnosti? Nadaljuj z branjem in postani del naše eki...
05.
Apr.
Novice
Ljubitelji športa in športne mode, ne spreglejte! 6. aprila ob 19. uri svoja vrata v prenovljeni in povečani Ljubljanski Supernovi na...
16.
Nov.
Novice
PRE:OBLIKOVAN. RE:SETIRAN. PRE:ROJEN. MONT. Odkrijte vse o naši novi znamki v ponudbi.
15.
Nov.
Novice
Letos je Črni petek ali bolj poznan izraz Black Friday, v Sport Vision nekoliko drugačen. Še preden ti razkrijemo, kaj je »drugačno,« za k...
12.
Oct.
Novice
Za vas smo preizkusili WAVE SKY 5, model, ki ga uvrščamo med najkvalitetnejše blažene nevtralne tekaške copate. Želeli smo izvedeti kaj ...
10.
Sep.
Novice
Samo v Sport Vision poslovalnicah lahko izkoristiš popust ''2=20, 3=30''. Preberi kaj to pomeni!
10.
Aug.
Novice
Predstavljamo vam vrhunske izdelke iz naše ponudbe, ki so trenutno znižani. Hitro jih pospravite v svojo nakupovalno košarico!
23.
Jun.
Novice
Čas je, da svojo poletno kolekcijo dopolnite s temi modeli. Za vas imamo neverjetne predloge!