Iščite po spletni strani
PRILJUBLJENO CELO MED POLETJEM
PRILJUBLJENO CELO MED POLETJEM
Življenjski slog
12.07.2021.
Življenjski slog

PRILJUBLJENO CELO MED POLETJEM

Te superge Air Max si želimo zdaj!
12.07.2021.

Pritegnejo pogled, kjer koli jih nosite, so "in", ne glede na sezono, trende in modo, ki je trenutno v ospredju, in so zagotovo neprimerljiva klasika za vsak videz. Da, govorimo o supergah Nike Air Max, ki jih lahko nosimo kjer koli in kombiniramo s čimerkoli. Edino, kar želimo spremeniti, so barvni odtenki, ki so to poletje veliko bolj živahni kot kdaj koli prej. Oglejte si modele, ki si jih želimo zdaj, zdaj, zdaj!

Nike Air Max Excee v belih tonih

Privlačen dizajn ženskih superg Nike Air Max Excee v belih tonih je navdihnjen s kultnimi devetdesetimi leti in predstavlja popolno moderno in retro stilsko kombinacijo barvnega minimalizma. Idealne so za poletje, saj jih lahko kombinirate z vsakodnevnimi mestnimi, a tudi privlačnimi večernimi oblekami, krili in kratkimi hlačami.

Nike Air Max Alpha Trainer 3

 

Kdo pravi, da je superge Air Max treba nositi le kot del lifestyle sloga? Predstavljamo vam Nike Air Max Alpha Trainer 3, moške trening superge, ki vam bodo v resnično oporo v telovadnici. S široko, ravno podlago in zračnim podplatom so ustvarjene za stabilnost med vadbo. Če k temu dodamo še obliko, ki je "odporna" na najtežje treninge, dobite superge, ki jih enostavno obožujete nositi.

Nike Air Max lifestyle superge za fante

Predstavljamo vam ene najbolj priljubljenih poletnih superg, ko gre za otroško obutev. Popolnoma se prilegajo, zagotavljajo občutek stabilnosti in udobja, poleg tega pa jih je tako enostavno obuti in sezuti. To so vsa merila, ki jih vsekakor nosite v mislih pri nakupovanju obutve za otroke. In te superge izpolnjujejo vse. Izberite jih to poletje!

Nike Air Max Bella Trainer 4 ženske superge


Predstavljamo vam ženske športne copate, s katerimi bo vsak vaš korak pravo veselje. Nike Air Max Bella Trainer 4! Lahke mrežaste plošče na zgornji strani omogočajo, da noga diha, sistem zavezovanja pa zagotavlja stabilnost. Zračne blazine Air Max in penasti podplat olajšajo vsak korak. Živalski potisk na hrbtni strani in sinhrona barva temu modelu dodajata nekaj dodatne privlačnosti.

Nike Air Max Sport Clash lifestyle superge za najstnike

 

Preproste, udobne in poudarjene s privlačno barvno podobo, superge Nike Air Max Sport Clash za najstnike sestavljajo odlično kombinacijo z vsako obleko. Odličen izbor materialov, mešanica zraka in pene v podplatu, pa jih naredi še bolj udobne in lahke. Pastelni detajli na barvno nevtralnem zgornjem delu so razlog, zakaj je ta model najpogostejši izbor oboževalcev Air Max.

Nike Air Max Bolt ženske superge z rožnatimi detajli

Rožnati detajli na belem zgornjem delu naredijo Nike Air Max Bolt idealne superge za ženske. Zračne, udobne in privlačne. Blecite se tako, kot vam je všeč – odlično se ujemajo z elegantnimi oblekami, vsakodnevnim videzom in celo poslovnimi oblekami. Preprosto jih boste oboževali, zaupajte nam.


Nike Air Max moške lifestyle superge

Moške superge Nike Air Max, ki jih navdihujejo tekaški modeli, imajo bogat dizajn, ki pritegne pozornost na prvi pogled. Barvne podrobnosti dodajo privlačnost, nevtralna podlaga in penast podplat pa poskrbijo, da je ta model popolna izbira za poletje.

Vse modele, ki so omenjeni v tem blogu, najdete v naših trgovinah, lahko pa jih naročite tudi preko spleta.

Kako očistiti Air Max superge?

Preden začnete čistiti superge z mehko krtačo odstranite prah in se znebite drobnih kamenčkov, ki so med hojo zašli v vzorce na podplatih. Naslednji korak je pranje superg s trdo krtačo v mlačni vodi.

Pred pranjem superg bi bilo dobro odstraniti vezalke, da očistite jezik in vsa mesta, ki jih vezalke prekrivajo.

Če želite oprati superge Air Max, nalijte mlačno vodo v umivalnik ali drugo posodo in krtačko potopite v vodo. Odcedite jo in z nežnimi krožnimi gibi v eno smer vtrite milo. Počasi superge izpirajte z vodo. Najprej operite zgornji del, potem ga obrišite s suho krpo iz mikrovlaken, nato pa nadaljujte s pranjem ostalih delov, dokler niso popolnoma čisti.

Za bolj trdovratne madeže na supergah postopek pranja večkrat ponovite.

Ne sušite superg na soncu ali drugih virih toplote, na primer na radiatorju ali peči. Priporočljivo je, da jih pustite na vetru ali v senci, saj lahko drugače zbledijo ali spremenijo prvotno barvo.

Redno jih obdelujte z impregnacijskimi in zaščitnimi razpršilci, saj je to najboljši način, da iz sezone v sezono uživate v svojih najljubših modelih Air Max.

Ljubezen je v zraku!

Ekipa Sport Vision

Podobni članki

11.
Jan.
Življenjski slog
Vstop v novo leto predstavlja pravi čas, da si postavite cilje in sprejmete zaobljube, ki vas bodo motivirale za izboljšanje športnih sposobnos...
15.
Dec.
Življenjski slog
Ko nekoga poznate, zanj ni težko najti idealnega darila. Ko želite darilu dodati motivacijsko sporočilo, mora nositi simbolični pomen. Pripravili smo va...
08.
Nov.
Življenjski slog
Če še niste našli svoje idealne zimske jakne, je zdaj zadnji čas, da to storite. Ste ljubitelji modernega športnega sloga in sta za vas ...
18.
Oct.
Življenjski slog
Ali posegate po hrani, ko se želite spopasti s slabim razpoloženjem, stresnimi situacijami na delovnem mestu ali v šoli? Če je odgovor pritrdilen, ste...
29.
Sep.
Življenjski slog
Delimo nekaj nasvetov, ki vam bodo olajšali vrnitev v običajno delovno rutino in vadbo.
14.
Sep.
Življenjski slog
Z ustreznim načrtom in nekaj koristnimi nasveti lahko prve dneve šolskega leta naredite zabavne in razburljive brez nepotrebnega stresa in hitenja.
14.
Sep.
Življenjski slog
Če imate kakovosten šolski nahrbtnik, ga boste uporabljali leto za letom, dokler ga ne boste prerasli in ga posredovali mlajšemu učencu.
08.
Sep.
Življenjski slog
Rek Po jutru se dan pozna ni nastal kar tako. Ne glede na to, ali ste zgodnja ptica ali ne, prvih nekaj stvari, ki jih naredite takoj po tem ko vstanete, ima&nb...
08.
Sep.
Življenjski slog
Izgorelost pri vadbi je stanje fizične, duševne in čustvene izčrpanosti, ki jo povzroča pretiran in intenziven trening. Kar največkrat zaznavamo ...
21.
Jul.
Življenjski slog
Ko se odpravljamo na nove avanture, se srečamo z najpogostejšo dilemo - kaj obleči za popolno potovalno izkušnjo? Kot popotniki moramo biti p...