Iščite po spletni strani
SPOZNAJTE NEPOGREŠLJIVE SUPERGE TE SEZONE
SPOZNAJTE NEPOGREŠLJIVE SUPERGE TE SEZONE
Novice
19.04.2021.
Novice

SPOZNAJTE NEPOGREŠLJIVE SUPERGE TE SEZONE

19.04.2021.

Občutek udobja nikoli ne gre iz mode, zato se investicija v dober par superg vedno poplača neštetokrat – še posebej odkar so superge postale pomemben del vsakodnevne garderobe. Že dolgo časa niso več namenjene le atletom. Trdimo lahko, da superge predstavljajo duh časa, v katerem živimo.

Tudi to pomlad so superge ostale eden pomembnih trendov. Danes vam predstavljamo nekaj nepogrešljivih modelov iz sveta superg.

NEPREMAGLJIVI TREND IN LJUBLJENČKI VSAKOGAR – BELE SUPERGE

Večina nas v garderobni omari hrani vsaj en par belih superg, ki jih lahko kombiniramo s čisto vsem – in običajno so ravno te naše najljubše. Enostavne, klasične in vsestranske – z belimi supergami ne morejo tekmovati nobene druge. Možnosti za kombiniranje belih superg so neskončne – ne glede na to, ali jih nosite z obleko, jeansom ali cvetlično mini oblekico. In če ste zagovornik „manj je več“ mode, prav zares potrebujete le en par belih superg, ki bo kralj med vašimi supergami.

MOČNE BARVE SUPERG – HIT LETOŠNJE POMLADI

Mnogi so pri izbiri superg previdni in si težko privoščijo izstopiti iz svoje cone udobja. Niso dovolj pogumni, da bi izbrali izstopajoče, živahne superge. Takšne superge običajno izbirajo kvečjemu za tek ali trening. Po najnovejših trendih pa se živahne superge močnih barv vse pogosteje pojavljajo tudi kot dodatek vsakodnevnih kombinacij oblačil in jim s tem dajejo popolnoma drugačno noto. V tem se skriva razlog, zakaj takšne modele vse pogosteje videvamo tudi v uličnih različicah sloga. Seveda jih nismo spustili niti v svoji novi kolekciji.

URBANE-RETRO KOMBINACIJE, KI JIH OBOŽUJEMO NA SUPERGAH

Retro modi sledimo tako pri izbiri oblačil, kot tudi dodatkov in superg. Kombinacija futurističnega dizajna, „ubitih“ barv, močnih linij, retro silhuet in vpadljivih elementov na supergah nas očara znova in znova. Takšnih superg ni težko kombinirati, vsaki kombinaciji pa pridihnejo totalno urbane vibracije. Tudi to pomlad nadaljujemo s tem trendom in uživamo v izboru superg iz nove kolekcije svetovno-priznanih blagovnih znamk.

VELIKI POVRATEK POPULARNIH „CHUCK-SOV“

Ta sezona bo ostala v spominu kot tista, v kateri so se vrnili popularni „Chuck-si“. Converse kolekija je to pomlad obogatena s supergami s kul vzorci, kot tudi z usnjenimi modeli.

ULTIMATIVNI TREND – NAJUDOBNEJŠE SUPERGE ZA NAJMLAJŠE

Ko govorimo o kolekciji za najmlajše, so si dizajnerji vseh blagovnih znamk enotni v mnenju, da mora biti glavno vodilo vedno udobje. Barve in detajli so prilagojeni najmlajšim, pri čemer sta najpogostejši barvi rožnata in modra, na njih se pogosto pojavljajo risani junaki, obvezno pa se zapenjajo „na ježka“. Poleg tega postaja vse bolj in bolj popularen trend ujemajočih oblačil družinskih članov. V novi otroški kolekciji lahko najdete modele superg, ki so zelo podobne tistim, za odrasle – in starši se za te modele pogosto odločajo.

Če ste ljubitelji superg in uživate v kombiniranju oblačil s supergami, vas vabimo, da preizkusite modele iz nove kolekcije, ki jih najdete v vseh Sport Vision poslovalnicah po Sloveniji ali pa jih naročite preko spleta.
 

Ekipa Sport Vision

Podobni članki

19.
Sep.
Novice
Odločili smo se, da od sedaj častimo poštnino pri vseh nakupih. Preberite več!
19.
May.
Novice
V današnjem blog zapisu preberite zakaj bo poslovalnica v Sport Vision vredna vašega obiska.
04.
May.
Novice
Si organizirana in energična oseba, ki obožuje šport in išče nove priložnosti? Nadaljuj z branjem in postani del naše eki...
05.
Apr.
Novice
Ljubitelji športa in športne mode, ne spreglejte! 6. aprila ob 19. uri svoja vrata v prenovljeni in povečani Ljubljanski Supernovi na...
16.
Nov.
Novice
PRE:OBLIKOVAN. RE:SETIRAN. PRE:ROJEN. MONT. Odkrijte vse o naši novi znamki v ponudbi.
15.
Nov.
Novice
Letos je Črni petek ali bolj poznan izraz Black Friday, v Sport Vision nekoliko drugačen. Še preden ti razkrijemo, kaj je »drugačno,« za k...
12.
Oct.
Novice
Za vas smo preizkusili WAVE SKY 5, model, ki ga uvrščamo med najkvalitetnejše blažene nevtralne tekaške copate. Želeli smo izvedeti kaj ...
30.
Sep.
Novice
MODELI ZNANIH BLAGOVNIH ZNAMK, KI JIH BOMO TO JESEN ZAGOTOVO NOSILI Jesen počasi trka na naša vrata.  Videli smo poletne trende in se počasi po...
10.
Sep.
Novice
Samo v Sport Vision poslovalnicah lahko izkoristiš popust ''2=20, 3=30''. Preberi kaj to pomeni!
10.
Aug.
Novice
Predstavljamo vam vrhunske izdelke iz naše ponudbe, ki so trenutno znižani. Hitro jih pospravite v svojo nakupovalno košarico!