Iščite po spletni strani
BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE NAKUPE NAD 40€
PRIDOBI POPUST S PROGRAMOM ZVESTOBE - SPORT&BONUS
Blog
06.04.2021.

PREIZKUSILI SMO ADIDAS SUPERNOVA+ TEKAŠKE SUPERGE

Tekači si vedno želijo “več” in “še boljše” – več kilometrov, več energije, več udobja, več samozavesti in več zaupanja v opremo, ki jo nosijo. Če si želite med tekom zaupati, pa seveda morate zaupati tudi svojim tekaškim supergam. V tekoči tekaški sezoni vam adidas predstavlja novo kolekcijo tekaških superg SUPERNOVA+. Preizkusili smo nova modela, v nadaljevanju pa si lahko preberete več o naših vtisih.

Komu so tekaške superge SUPERNOVA+ namenjene?

Ta model superg vsebuje kombinacijo vseh tekaških telnologij, ki jim zaupamo – adidas SUPERNOVA+ superge so ustvarjene na način, da vam dajejo občutek, da v njih sploh ne tečete. Sestavlja jih material, ki vas ne omejuje in vam hkrati daje kar največ udobja.

V trenutku, ko smo obuli nove SUPERNOVA+ tekaške superge, smo se zavedali, da so bile ustvarjene z mislijo na začetnike.

Še posebej izstopa zgornji del superge, ki s pomočjo mrežice zagotavlja oporo in zračnost, kjer ju najbolj potrebujete. Kombinacija Boost in Bounce tehnologije medpodplata predstavlja popolno ravnovesje za maksimalni povratek energije in udobje, zaradi česar vas nič ne bo omejevalo pri linearnih in lateralnih gibih.

Povprečna teža superge za velikost 9 (43 1/3) je 312 g, nagib medpodplata pa odšteje 10 mm (peta 32 mm, sprednji del 22 mm).

Nova kolekija adidas tekaških superg je že na voljo preko spleta. Se vidimo na stezi!

Ekipa Sport Vision

Komentiraj

Trenutno nema komentara

Podobni članki

21.
Jul.
2021.
Blog
Poletne temperature ne ustavijo športnega duha! Izkoristite tudi hladnejše dni, predvsem pa nižje temperature zjutraj in zvečer in si za določe...
13.
Jul.
2021.
Blog
Izberite ene od teh kopalk in poskrbite, da boste to poletje na plaži ali ob bazenu izgledale ženstveno in elegantno.
12.
Jul.
2021.
Blog
Trendi se spreminjajo, a superge Air Max ostajajo naše najljubše ne glede na sezono. To so modeli, ki si jih želimo zdaj!
23.
Jun.
2021.
Blog
Čas je, da svojo poletno kolekcijo dopolnite s temi modeli. Za vas imamo neverjetne predloge!
14.
Jun.
2021.
Blog
V čem se bo letošnje evropsko nogometno prvenstvo razlikovalo od prejšnjih? O tem in drugih zanimivostih v današnjem blogu.
08.
Jun.
2021.
Blog
Blagovna znamka ASICS je ena tistih, na katere smo v svoji ponudbi najbolj ponosni.
24.
May.
2021.
Blog
Dnevi visokih temper se bližajo. S tem pa se bližajo tudi tekaška tekmovanja, ki jim boste s temi oblačili lažje kos. Spodaj so modeli, ki ne smejo zd...
04.
May.
2021.
Blog
Tek za mnoge ni najljubša telesna aktivnost, vsekakor pa je med najbolj zdravimi. Koristi teka so številne in nemogoče bi jih bilo v celoti izm...
28.
Apr.
2021.
Blog
Že 15 minut treninga je dovolj, da prebudite svoj center. Predstavljamo vam nekaj vaj pilatesa, ki vam obljubljajo močan in popolno oblikovan trebušče...
19.
Apr.
2021.
Blog
Superge so že dolgo časa nepogrešljiv kos vsakodnevnih kombinacij. Kot najbolj iskan tip obutve so začele izstopati nekaj sezon nazaj.