Iščite po spletni strani
PREIZKUSILI SMO NIKE ZOOM SUPERREP 2, HIIT TRENING SUPERGO
PREIZKUSILI SMO NIKE ZOOM SUPERREP 2, HIIT TRENING SUPERGO
Novosti
11.03.2021.
Novosti

PREIZKUSILI SMO NIKE ZOOM SUPERREP 2, HIIT TRENING SUPERGO

11.03.2021.

HIIT (visoko intenzivni trening) še nikoli ni bil bolj priljubljen. Skrivnost ni le v intervalih, ki ne trajajo dolgo in zahtevajo popolno eksplozivnost, temveč tudi v dejstvu, da tovrstna vadba na dolgi rok daje neverjetne rezultate.

Povpraševanje po HIIT vrsti treninga je v zadnjih mesecih vztrajno naraščalo, eksplodiralo pa je med lockdownom (verjamemo, da so vaši sosedje že vajeni hrupa, ki prihaja iz vašega stanovanja). Posledica? Oblikovalci blagovne znamke Nike so pripravili nov model superg za HIIT trening - Air Zoom SuperRep 2. In še dobra novica, priložnost smo jih imeli preizkusiti in tukaj so naši vtisi.

 

Zakaj je Nike Air Zoom SuperRep 2 idealen za treninge HIIT?

Druga različica superge SuperRep, ki je na voljo le v moških velikostih, je med oboževalci fitnesa izstopala zaradi dveh izboljšanih zmogljivosti, ki omogočata še boljše prileganje: popolnoma prilagodljiv jezik v burrito slogu in prostornejši sprednji del.

Nastavljivi jezik omogoča popoln oprijem stopal, kar poveča udobje, saj superg praktično ne čutite na stopalih. Prostornejši sprednji del pušča dovolj prostora za vaše stopalo med hitrimi in nenadnimi spremembami gibanja, ki so značilne za HIIT trening.

Superge Nike Air Zoom SuperRep 2 so primer izvrstnega modela, ki je zasnovan tako, da sledi sodobnim trendom v svetu fitnesa in športa. So najpomembnejša opora športnikom pri gibanju, zato je bila originalna tehnologija SuperRep, ki jo spredaj mojstrsko dopolnjujejo enote Zoom Air, tokrat nadgrajena. In sicer tako, da omogoča nemotene skoke, stranske gibe in fleksibilnost med vsakim treningom – na primer pri »ubijalski« vaji »burpee break«, ki je za mnoge najljubša.

Udobje, vzdržljivost in prilagodljivost niso edine prednosti, ki jih prinaša ta model. Popolna podpora in stabilnost sta enako pomembni – še posebej pri visokointenzivnih treningih, katerih vaje pogosto zahtevajo hitre in ostre skoke.

Zračna enota Massive Zoom ščiti vaša stopala pri vsakem stiku s podlago. Prinaša tudi največji povratek energije, kar zagotavlja brezhibno eksplozivnost.

Novi široki podplat SuperRep, bočne ojačitve in plošča, ki se razteza po celotni dolžini podplata, zagotavljajo popolno stabilnost ob vsaki spremembi smeri.

Prilagodljivost pri izvajanju vaj s podporo na tleh omogoča globoki urezi na podplatu, ki se nahaja točno pod prsti. Zaradi te majhne, ​​a zelo pomembne podrobnosti vam bodo te superge omogočale vaje, kot so deska, »burpee« ali »mountain climber« brez prekinitev.

Čeprav lahko ljubitelji minimalizma na prvi pogled zavrnejo obsežen dizajn tega modela, (še posebej zato, ker govorimo o moški supergi), ne dvomimo, da bodo presenečeni nad njegovo futuristično estetiko in dejstvom, da je v živo videti veliko bolje kot na fotografijah. V naši ponudbi so trenutno na voljo spodnji Nike Air Zoom Superrep 2 modeli.

Modele Nike Air Zoom SuperRep lahko najdete v naših trgovinah ali jih naročite preko spleta.

Ekipa Sport Vision

Podobni članki

04.
Apr.
Novosti
Sport Vision in adidas predstavljata UCL Pro Ball Istanbul - uradno žogo za izločilne boje finalov lige prvakov 2022/23 UEFA, žogo, ki praznuje kulturo in no...
03.
Apr.
Novosti
adidas predstavlja novega člana svoje najbolj znane franšize tekaških superg - Ultraboost Light. S stalnim ciljem, da svojo inovativnost dvigne...
27.
Mar.
Novosti
Odlične novice, ki so v začetku leta prišle na dan na ustvarjalni delavnici blagovne znamke ASICS, so razkrile inovativno in tehnološko najbolj...
15.
Sep.
Novosti
Kdo pravi, da tek ne more biti užitek?
25.
May.
Novosti
Pomlad je pravi čas za avanture na prostem - narava se prebuja in vabi k raziskovanju. To sezono s ponosom predstavljamo najnovejšo blagovno outdoor z...
15.
May.
Novosti
Tudi to pomlad smo prisluhnili vašim potrebam in svetovnim trendom ter za vas pripravili mešanico udobja, modernega dizajna, intenzivnih barv in k...
19.
Apr.
Novosti
New Balance FuelCell Rebel v2 tekaške superge bodo poskrbele, da bo vsak vaš trening najboljši do tistega trenutka. Samo preberite si ve...
31.
Mar.
Novosti
Kaj nastane, ko Hoka One One združi moči z dobrodelno družbo Cotopaxi? Preverite vrhunsko novost Torrent 2!
29.
Mar.
Novosti
Ko iščemo kakovostna in udobna oblačila in obutev, je Nike vedno zmagovalec in najpogostejša izbira – za vse starosti.
16.
Mar.
Novosti
Vas zanima, kakšne trende obutve in oblačil to pomlad narekuje nova kolekcija blagovnih znamk iz svetovne špice?