Iščite po spletni strani
BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE NAKUPE NAD 40€
PRIDOBI POPUST S PROGRAMOM ZVESTOBE - SPORT&BONUS
Blog
26.02.2021.

Marec - mesec brezplačne poštnine

pri nakupih v vrednosti nad 40 €

Ste tudi vi v zadnjem letu opravili več spletnih nakupov kot prej?

Dejstvo je, da je v zadnjih dvanajstih mesecih spletno nakupovanje postalo nekaj povsem vsakdanjega. Tudi tisti najbolj skeptični so se opogumili in preko spleta oddali svoja prva naročila oblačil in obutve. Marsikdo je bil presenečen in navdušen nad enostavnostjo, praktičnostjo in varnostjo spletnega nakupovanja.

Prav ti skeptiki so se v veliki meri navzeli novih nakupnih navad in danes - kljub ponovnemu odpiranju trgovin - ostajajo zvesti spletni kupci. Spremenjeni nakupni vzorci pa kličejo po prilagoditvah tudi na strani trgovcev – in z namenom, da vam pridemo naproti, smo se odločili uvesti nekatere novosti.

 

 

Z marcem uvajamo mesec brezplačne poštnine pri nakupih v vrednosti nad 40 €. Kaj to pomeni? Ko izdelki v vaši košarici dosežejo skupno vrednost 40 € ali več, častimo poštnino, vi pa privarčujete 4,99 €. Naš običajni prag brezplačne poštnine se nahaja pri vrednosti nakupa nad 100 €, zato je ta sprememba res velika.

 

 

Če se bo izkazalo, da vam bo to všeč in boste zaradi tega pri nas še raje kupovali, bomo razmislili o podaljšanju akcije. Zato hitro oddajte svoje naročilo in izkoristite priložnost, da privarčujete 4,99 €. ;)

Komentiraj

Trenutno nema komentara

Podobni članki

10.
Sep.
2021.
Blog
Samo v Sport Vision poslovalnicah lahko izkoristiš popust ''2=20, 3=30''. Preberi kaj to pomeni!
06.
Sep.
2021.
Blog
Razkrivamo, zakaj dnevne kardio vadbe ne prinašajo želenih rezultatov in kako narediti dober načrt vadbe.  
30.
Aug.
2021.
Blog
Predstavljamo supergo, v kateri boste imeli občutek, da ste lahki kot pero. Omogoča najmehkejše srečanje s podlogo in zagotavlja brezhiben oprijem.&nb...
23.
Aug.
2021.
Blog
Preverite posebne ugodnosti oblačil, obutev in dodatkov za povratek v šolo v stilu.
10.
Aug.
2021.
Blog
Predstavljamo vam vrhunske izdelke iz naše ponudbe, ki so trenutno znižani. Hitro jih pospravite v svojo nakupovalno košarico!
21.
Jul.
2021.
Blog
Poletne temperature ne ustavijo športnega duha! Izkoristite tudi hladnejše dni, predvsem pa nižje temperature zjutraj in zvečer in si za določe...
13.
Jul.
2021.
Blog
Izberite ene od teh kopalk in poskrbite, da boste to poletje na plaži ali ob bazenu izgledale ženstveno in elegantno.
12.
Jul.
2021.
Blog
Trendi se spreminjajo, a superge Air Max ostajajo naše najljubše ne glede na sezono. To so modeli, ki si jih želimo zdaj!
23.
Jun.
2021.
Blog
Čas je, da svojo poletno kolekcijo dopolnite s temi modeli. Za vas imamo neverjetne predloge!
14.
Jun.
2021.
Blog
V čem se bo letošnje evropsko nogometno prvenstvo razlikovalo od prejšnjih? O tem in drugih zanimivostih v današnjem blogu.