Iščite po spletni strani
BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE NAKUPE NAD 40€
PRIDOBI POPUST S PROGRAMOM ZVESTOBE - SPORT&BONUS
Blog
17.02.2021.

Pridruži se naši ekipi!

Iščeš nove priložnosti? Si komunikativna oseba, ki je doma v svetu športa in mode in svoje navdušenje rada širi med ljudi? Imaš vsaj 1 leto delovnih izkušenj s prodajo v trgovini in osnovno poznavanje dela z računalnikom (Word, Excel)? 

Sport Vision d.o.o. je eno vodilnih podjetij na področju prodaje športne obutve in oblačil na slovenskem trgu. Naša ekipa se je pred dobrim letom dni pridružila ekipam iz osmih držav, v katerih prav tako lahko najdete trgovine Sport Vision. Prodajamo kakovostne izdelke svetovno najbolje uveljavljenih blagovnih znamk, kot so adidas, Nike, New Balance, Helly Hansen, Icepeak, Hoka, Puma, Under Armour, Colmar in mnoge druge, ki so našim zaposlenim v navdih in ponos.

Poslovalnice Sport Vision se nahajajo po celi Sloveniji. Ker se zavedamo, da je kakovostna obravnava naših strank vsaj toliko pomembna kot izdelki sami, so naša vrata vedno odprta za entuziastične prodajne svetovalce. Gre za dvoizmensko zaposlitev za polni delovni čas, ki se običajno začne s poskusno dobo 2 mesecev. Prednosti, ki jih ponujamo, so delo v urejenem in uspešnem podjetju z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas in možnostjo napredovanja. Mesečno plačilo znaša med 900 in 1200 € (bruto). 

Če se prepoznaš v opisu zgoraj in želiš postati del naše ekipe, pošlji prijavo na email: rok.ts@amis.net.

Komentiraj

Trenutno nema komentara

Podobni članki

02.
Mar.
2021.
Blog
Okrepite zgornji del telesa – roke, ramenski obroč in hrbet – s temi vajami.
02.
Mar.
2021.
Blog
Bliža se mednarodni dan žena in ob tej priložnosti smo vam pripravili nabor idej za izvirna darila za 8. marec.
26.
Feb.
2021.
Blog
Odločili smo se, da marca častimo poštnino pri vseh nakupih v vrednosti nad 40 €. Preberite več!
11.
Feb.
2021.
Blog
Čas je, da vam razkrijemo vse trende, ki bodo zaznamovali letošnjo pomladno sezono.
01.
Feb.
2021.
Blog
Ob večerih, ki jih preživite doma, lahko čas izkoristite za treninge, ali pa uživate v dokumentarnih filmih, tistih najboljših doslej. Danes izpostavl...
22.
Jan.
2021.
Blog
Če vam zmanjševanje maščobnih oblog na trebuhu povzroča sive lase, si preberite spodnje nasvete.
18.
Jan.
2021.
Blog
Zakaj ne bi za januarske kombinacije športnih in vsakodnevnih oblačil izbrali bogatih barv?
05.
Jan.
2021.
Blog
Čas je, da pokurite vse kalorije, ki ste jih pridelali v prazničnih dneh! Predstavljamo vam 30-minutni HIIT trening za celo telo.
31.
Dec.
2020.
Blog
Ste že sprejeli zaobljube za leto 2021? Ob koncu tega leta, polnega izzivov, vas vabimo, da še naprej skrbite zase in za druge ter v novem l...
17.
Dec.
2020.
Blog
Deska (ali angleško „plank“) je ena najboljših vaj za celo telo. Oglejte si dinamične vaje deske, ki jih lahko izvajate doma.
string(0) ""
string(0) ""