Iščite po spletni strani
BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE NAKUPE NAD 40€
PRIDOBI POPUST S PROGRAMOM ZVESTOBE - SPORT&BONUS
Blog
11.02.2021.

RAZKRIVAMO TRENDE POMLADI 2021

Zadnjih nekaj bolj spomladansko obarvanih dni zime nas je navdihnilo, da vam letos malo prej razkrijemo trende za pomlad 2021. Priznane svetovne znamke so, kot vedno, spet pripravile vrhunske dizajne in jih nadgradile s številnimi novostmi za pomladno sezono. Nekateri izstopajo z močnimi barvami, drugi z nežnimi, oboji pa s kroji, ki poudarijo najlepše pri vsaki postavi. V naši novi kolekciji ponujamo oblačila, namenjena različnim športnim disciplinam, ki zagotavljajo največjo funkcionalnost, mobilnost in udobje ne glede na šport, ki ga izberete.

Ste pripravljeni spoznati trende, ki bodo zaznamovali pomlad 2021?

 

Udarne barve so absolutni trend te pomladi

Dodajte malo barve, je nasvet, ki ste ga že uporabili – in ga lahko brez pomisleka uporabite tudi to pomlad. Vpadljive barve so absolutni trend, pa naj gre za moško, žensko ali otroško garderobo ali obutev. Če kupujete superge, lahko izberete enobarvni model - ali pa se letos za spremembo odločite za bolj drzno kombinacijo barv, ki bodo poudarile vašo neustrašno naravo. Enak učinek lahko dosežete z barvitim kapucarjem ali hlačami, ki bodo na pravi način poudarile vaš stil.

Ta pomlad bo v znamenju kompletov

Lani smo prisilno ustavili svoj hiter življenjski stil in se zaljubili v udobne ujemajoče se komplete. Ta trend se tudi to pomlad ne bo spremenil in ustrezni kompleti se bodo nosili tako doma in kot na ulici. To pa ne velja samo za oblačila, ampak tudi za kombinacije oblek s supergami in dodatki.


 

Nežne barve so spet "in"

Od trenutka, ko je trend nežnih barv osvojil svetovno modno sceno, je postal neizogiben v skoraj vseh kolekcijah znanih blagovnih znamk. Letos spomladi bomo to zaznali na oblačilih, supergah in dodatkih. Tu je nekaj modelov, ki so pritegnili našo pozornost.


 

Kot ste že vajeni, vas bomo vsak mesec še naprej obveščali o novostih, ki jih ponujamo. V prihajajočem obdobju boste našli bogat nabor odličnih modelov, namenjenih tako športnim kot vsakdanjim aktivnostim, ki jih lahko najdete v naših trgovinah in na spletu.

Bodite pogumni in si v prvih lepih dneh drznite preizkusiti vse trende, ki bodo zaznamovali sezono, ki je pred nami. Uživajte v njih in jih uporabljajte na pravi način - za aktivnosti na prostem ali vadbo doma.
 

Ekipa Sport Vision

Komentiraj

Trenutno nema komentara

Podobni članki

21.
Jul.
2021.
Blog
Poletne temperature ne ustavijo športnega duha! Izkoristite tudi hladnejše dni, predvsem pa nižje temperature zjutraj in zvečer in si za določe...
13.
Jul.
2021.
Blog
Izberite ene od teh kopalk in poskrbite, da boste to poletje na plaži ali ob bazenu izgledale ženstveno in elegantno.
12.
Jul.
2021.
Blog
Trendi se spreminjajo, a superge Air Max ostajajo naše najljubše ne glede na sezono. To so modeli, ki si jih želimo zdaj!
23.
Jun.
2021.
Blog
Čas je, da svojo poletno kolekcijo dopolnite s temi modeli. Za vas imamo neverjetne predloge!
14.
Jun.
2021.
Blog
V čem se bo letošnje evropsko nogometno prvenstvo razlikovalo od prejšnjih? O tem in drugih zanimivostih v današnjem blogu.
08.
Jun.
2021.
Blog
Blagovna znamka ASICS je ena tistih, na katere smo v svoji ponudbi najbolj ponosni.
24.
May.
2021.
Blog
Dnevi visokih temper se bližajo. S tem pa se bližajo tudi tekaška tekmovanja, ki jim boste s temi oblačili lažje kos. Spodaj so modeli, ki ne smejo zd...
04.
May.
2021.
Blog
Tek za mnoge ni najljubša telesna aktivnost, vsekakor pa je med najbolj zdravimi. Koristi teka so številne in nemogoče bi jih bilo v celoti izm...
28.
Apr.
2021.
Blog
Že 15 minut treninga je dovolj, da prebudite svoj center. Predstavljamo vam nekaj vaj pilatesa, ki vam obljubljajo močan in popolno oblikovan trebušče...
19.
Apr.
2021.
Blog
Superge so že dolgo časa nepogrešljiv kos vsakodnevnih kombinacij. Kot najbolj iskan tip obutve so začele izstopati nekaj sezon nazaj.