Iščite po spletni strani
BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE NAKUPE NAD 40€
PRIDOBI POPUST S PROGRAMOM ZVESTOBE - SPORT&BONUS
Blog
11.02.2021.

RAZKRIVAMO TRENDE POMLADI 2021

Zadnjih nekaj bolj spomladansko obarvanih dni zime nas je navdihnilo, da vam letos malo prej razkrijemo trende za pomlad 2021. Priznane svetovne znamke so, kot vedno, spet pripravile vrhunske dizajne in jih nadgradile s številnimi novostmi za pomladno sezono. Nekateri izstopajo z močnimi barvami, drugi z nežnimi, oboji pa s kroji, ki poudarijo najlepše pri vsaki postavi. V naši novi kolekciji ponujamo oblačila, namenjena različnim športnim disciplinam, ki zagotavljajo največjo funkcionalnost, mobilnost in udobje ne glede na šport, ki ga izberete.

Ste pripravljeni spoznati trende, ki bodo zaznamovali pomlad 2021?

 

Udarne barve so absolutni trend te pomladi

Dodajte malo barve, je nasvet, ki ste ga že uporabili – in ga lahko brez pomisleka uporabite tudi to pomlad. Vpadljive barve so absolutni trend, pa naj gre za moško, žensko ali otroško garderobo ali obutev. Če kupujete superge, lahko izberete enobarvni model - ali pa se letos za spremembo odločite za bolj drzno kombinacijo barv, ki bodo poudarile vašo neustrašno naravo. Enak učinek lahko dosežete z barvitim kapucarjem ali hlačami, ki bodo na pravi način poudarile vaš stil.

Ta pomlad bo v znamenju kompletov

Lani smo prisilno ustavili svoj hiter življenjski stil in se zaljubili v udobne ujemajoče se komplete. Ta trend se tudi to pomlad ne bo spremenil in ustrezni kompleti se bodo nosili tako doma in kot na ulici. To pa ne velja samo za oblačila, ampak tudi za kombinacije oblek s supergami in dodatki.


 

Nežne barve so spet "in"

Od trenutka, ko je trend nežnih barv osvojil svetovno modno sceno, je postal neizogiben v skoraj vseh kolekcijah znanih blagovnih znamk. Letos spomladi bomo to zaznali na oblačilih, supergah in dodatkih. Tu je nekaj modelov, ki so pritegnili našo pozornost.


 

Kot ste že vajeni, vas bomo vsak mesec še naprej obveščali o novostih, ki jih ponujamo. V prihajajočem obdobju boste našli bogat nabor odličnih modelov, namenjenih tako športnim kot vsakdanjim aktivnostim, ki jih lahko najdete v naših trgovinah in na spletu.

Bodite pogumni in si v prvih lepih dneh drznite preizkusiti vse trende, ki bodo zaznamovali sezono, ki je pred nami. Uživajte v njih in jih uporabljajte na pravi način - za aktivnosti na prostem ali vadbo doma.
 

Ekipa Sport Vision

Komentiraj

Trenutno nema komentara

Podobni članki

06.
Apr.
2021.
Blog
Prispele so nove adidas SUPERNOVA+ tekaške superge! Preizkusili smo jih in danes delimo naše vtise z vami.
31.
Mar.
2021.
Blog
Kaj nastane, ko Hoka One One združi moči z dobrodelno družbo Cotopaxi? Preverite vrhunsko novost Torrent 2!
29.
Mar.
2021.
Blog
Ko iščemo kakovostna in udobna oblačila in obutev, je Nike vedno zmagovalec in najpogostejša izbira – za vse starosti.
26.
Mar.
2021.
Blog
Kdo lahko teče po neurejenih poteh? Odgovor je enostaven in jasen - vsakdo! V tem se skriva razlog, zakaj je med pandemijo tek po neurejenih poteh postal tak...
22.
Mar.
2021.
Blog
S prihodom pomladi se začne prebujati tudi naša želja po treningu. Preberite si nekaj nasvetov in se pripravite na gibanje. 
16.
Mar.
2021.
Blog
Vas zanima, kakšne trende obutve in oblačil to pomlad narekuje nova kolekcija blagovnih znamk iz svetovne špice?
11.
Mar.
2021.
Blog
Iščete stabilnost, maksimalno udobje in mobilnost med vsakim visoko intenzivnim intervalnim treningom (HIIT)? Priporočamo superge Nike Air Zoom SuperR...
02.
Mar.
2021.
Blog
Okrepite zgornji del telesa – roke, ramenski obroč in hrbet – s temi vajami.
02.
Mar.
2021.
Blog
Bliža se mednarodni dan žena in ob tej priložnosti smo vam pripravili nabor idej za izvirna darila za 8. marec.
26.
Feb.
2021.
Blog
Odločili smo se, da marca častimo poštnino pri vseh nakupih v vrednosti nad 40 €. Preberite več!