Iščite po spletni strani
JANUARSKI FAVORITI: Povpraševanje po oblačilih in obutvi bogatih barv
JANUARSKI FAVORITI: Povpraševanje po oblačilih in obutvi bogatih barv
Življenjski slog
18.01.2021.
Življenjski slog

JANUARSKI FAVORITI: Povpraševanje po oblačilih in obutvi bogatih barv

18.01.2021.

Čeprav bodo mnogi rekli, da je najdaljši mesec v letu, imamo januar radi zaradi snega, priložnosti za uživanje v naravi, pa tudi zato, ker dopolnimo seznam ciljev in počasi začnemo dosegati vse novoletne zaobljube, ki smo si jih zastavili ob koncu preteklega leta.

Letos januarja vas vabimo, da obujete barvne čevlje in se oblečete v barve za vse športne in vsakdanje dejavnosti. Barve vam ne bodo le polepšale vašega vsakdana, ampak bodo poskrbele tudi za občutek optimizma in prepričanja, da so vsi zadani cilji uresničljivi.

adidas Terrex Two GORE-TEX – superge za večne avanturiste

Če vedno izbirate pustolovščine in uživate v dolgih sprehodih ali teku po snegu, so tekaške superge adidas Terrex Two GORE-TEX trail vaša prva in obvezna izbira te zime.

V naši ponudbi je na voljo le še nekaj velikosti, ki pritegnejo pozornost ne le s svojim dizajnom, temveč tudi z vrhunsko kakovostjo, zato ne zamudite priložnosti, da si jih naročite tudi sami. Te iskane superge so trpežne in lahke, prevlečene s plastjo GORE-TEX, zato vam v njih tudi slabo vreme ne bo predstavljalo težav.

Nike termo ženski kapucar – ker barve nikoli ne grejo iz mode

Ta ženski kapucar Nike je bil prvotno namenjen vadbi v hladnejših mesecih, a si ga z lahkoto predstavljamo tudi v vsakdanjih kombinacijah, saj se mu je nemogoče upreti. Močna barva v kombinaciji z močnimi potiski poskrbi, da tudi v sebi najdete moč in optimizem za uresničevanje vseh zastavljenih ciljev v tem mesecu.

The North Face 1996 Retro ženska jakna – prva izbira urbanih ustvarjalk trendov


Odkar se je pojavila v naši ponudbi, je znamka The North Face osvojila ljubitelje kakovostnih, privlačnih in udobnih oblačil. Urbane ustvarjalke trendov bodo to retro The North Face žensko jakno v trenutku oboževale, saj ima vse, kar potrebujejo - impresivno in učinkovito barvo, toplo polnilo, nepremočljiv material in dizajn, ki jim omogoča, da se odlično nosi tako med športom kot v vsakodnevnem življenjskem slogu.

adidas Harden Stepback – košarkarske superge za mlade moške z velikimi sanjami

Vsak mlad moški, ki trenira košarko, sanja o ligi NBA. In če je vzor vašega mladeniča James Harden, potem so superge adidas Harden Stepback zanj prava izbira. To so vrhunski košarkarski copati, ki so zelo udobni in lahki. Zahvaljujoč sodobni zasnovi je zagotovljen njihov dober videz, model pa je narejen tako, da popolnoma sledi vrtoglavi igri Hardena, kar pomeni veliko osvojenih točk, ogromno podaj in vedno spektakularne poteze. Zakaj potem na svoj mladi up ne bi prenesli nekaj Hardenove čarovnije?

Colmar ženska smučarska jopa – snežno beli januarski favorit vseh ljubiteljic zasneženih strmin

Blagovna znamka Colmar je v krogih ljubiteljev smučanja zelo priljubljena. Pozornost našega uredništva je januarja pritegnil ženski model smučarske jope Colmar v snežno beli barvi. Zaradi te jopice, pa tudi druge smučarske opreme, s katero jo boste dopolnili, boste uživali v vsakem trenutku na zasneženih strminah.

Pulover je izdelan iz materialov z visokimi toplotno izolacijskimi lastnostmi, zato zagotavlja maksimalno toploto. Lahka in raztegljiva tkanina iz flisa je trpežna, mehka in zelo zračna ter zato odlična za vse dejavnosti na snegu. Prepričani smo, da bo ta model kmalu postal vaš najljubši.

Nike Air Max Bolt superge za punce – model, v katerega se zaljubiš

Če iščete dekliške superge za vsak dan in vsako priložnost, potem vam bodo zagotovo všeč naše najljubše januarske superge - Nike Air Max Bolt. So zelo udobne, lahke in stabilne, hkrati pa navdušujejo s svojim dizajnom in kakovostjo. Prepričani smo, da jih bodo vaša dekleta oboževala.

Nike Air Zoom Pegasus 37 Premium – za začetek nove tekaške sezone

Januar je mesec, v katerem številni tekači začnejo s svojo novo sezono in po našem mnenju so popolni model superg za to ženske tekaške superge Nike Air Zoom Pegasus 37 Premium.

Vse naše januarske favorite lahko naročite tudi preko spleta.


Ekipa Sport Vision

 

Podobni članki

11.
Jan.
Življenjski slog
Vstop v novo leto predstavlja pravi čas, da si postavite cilje in sprejmete zaobljube, ki vas bodo motivirale za izboljšanje športnih sposobnos...
15.
Dec.
Življenjski slog
Ko nekoga poznate, zanj ni težko najti idealnega darila. Ko želite darilu dodati motivacijsko sporočilo, mora nositi simbolični pomen. Pripravili smo va...
08.
Nov.
Življenjski slog
Če še niste našli svoje idealne zimske jakne, je zdaj zadnji čas, da to storite. Ste ljubitelji modernega športnega sloga in sta za vas ...
18.
Oct.
Življenjski slog
Ali posegate po hrani, ko se želite spopasti s slabim razpoloženjem, stresnimi situacijami na delovnem mestu ali v šoli? Če je odgovor pritrdilen, ste...
29.
Sep.
Življenjski slog
Delimo nekaj nasvetov, ki vam bodo olajšali vrnitev v običajno delovno rutino in vadbo.
14.
Sep.
Življenjski slog
Z ustreznim načrtom in nekaj koristnimi nasveti lahko prve dneve šolskega leta naredite zabavne in razburljive brez nepotrebnega stresa in hitenja.
14.
Sep.
Življenjski slog
Če imate kakovosten šolski nahrbtnik, ga boste uporabljali leto za letom, dokler ga ne boste prerasli in ga posredovali mlajšemu učencu.
08.
Sep.
Življenjski slog
Rek Po jutru se dan pozna ni nastal kar tako. Ne glede na to, ali ste zgodnja ptica ali ne, prvih nekaj stvari, ki jih naredite takoj po tem ko vstanete, ima&nb...
08.
Sep.
Življenjski slog
Izgorelost pri vadbi je stanje fizične, duševne in čustvene izčrpanosti, ki jo povzroča pretiran in intenziven trening. Kar največkrat zaznavamo ...
21.
Jul.
Življenjski slog
Ko se odpravljamo na nove avanture, se srečamo z najpogostejšo dilemo - kaj obleči za popolno potovalno izkušnjo? Kot popotniki moramo biti p...