Iščite po spletni strani
BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE NAKUPE NAD 40€
PRIDOBI POPUST S PROGRAMOM ZVESTOBE - SPORT&BONUS
Blog
31.12.2020.

KATERE SO VAŠE NOVOLETNE ZAOBLJUBE?

Leto za nami nas je naučilo veliko lekcij. Spoznali smo, kako pomembno je skrbeti zase in za druge, kako dragocen je čas, ki ga namenjamo svojim najdražjim, pa tudi kako pomembna sta redna vadba in zdrav življenjski slog za naše fizično in duševno zdravje. Vabimo vas, da zapišete novoletne zaobljube, s katerimi boste dosegali nove športne (in življenjske) uspehe.

Če je vaša novoletna odločitev, da pretečete 5 km …

Pripravljati se začnite januarja, najprej s hitro hojo, nato pa s tekom prehodite krajše razdalje. Zahvaljujoč številnim aplikacijam, namenjenim tekaškim začetnikom, vam ne bo težko hitro priti v formo. Pomembno je le, da imate primerno tekaško opremo, ki vas ne bo ovirala, ampak podpirala in tako boste z rednim treningom zagotovo lahko dosegli to novoletno zaobljubo.

Za vse, katerih novoletna odločitev je preteči polmaraton ali maraton, imamo sporočilo - ne dvomite vase, imate to! Redno trenirajte, vsak teden povečajte hitrost teka in uživajte v vsakem trenutku, ki ga preživite v tekaških supergah, saj je neponovljiv. In ja, imeli boste krize, a jih boste hitro pozabili v trenutku, ko boste pretekli ciljno ciljno črto.

Če želite piti več vode ...

Na telefonu si nastavite alarme, ki vas bodo opozarjali, da je čas za hidracijo. Drugi učinkoviti način, kako ohranjati telo vedno hidrirano, je, da imate s seboj vedno steklenico vode, ki vas bo pozvala k hidraciji.

Da bo vaše telo popolnoma hidrirano, morate čez dan spiti 8 kozarcev vode. Poleg tega, da boste imeli več energije, vam bo pitje pomagalo pri ohranjanju lepe postave.

Če je vaša novoletna odločitev več hoditi ...

Začnite 1. januarja. Hoja je odlična oblika rekreacije, za katero mnogi pravijo, da je še bolj učinkovita od teka. Ne glede na to, ali se sprehajate s psom ali se radi sprehajate sami ali s prijatelji, v naravnem okolju ali v mestu, vsak dan podaljšajte določeno razdaljo in zagotovo se boste v svojem telesu počutili vse bolje.

Če želite preizkusiti novo vrsto vadbe ...

Priporočamo, da izberete takšno, ki je popolno nasprotje vašemu običajnemu treningu. Če so vam všeč HIIT (ali slovensko VIIT) treningi, poskusite z jogo in obratno. Zdaj lahko preko spleta najdete številne vadbe, zato raziščite YouTube ali eno izmed fitnes aplikacij in uživajte v novi izkušnji in moči, ki jo boste zagotovo pridobili.

Če želite v novem letu dovolj spati ...

Obstaja veliko načinov, kako to doseči. Za začetek pojdite v posteljo prej, namesto da brskate po internetu ali po družabnih omrežjih, uživajte v branju knjige ali preprosto v branju svojih misli. Sčasoma naj raztezanje pred spanjem postane del vaše večerne rutine, saj bo odlično vplivala na vaš vzorec spanja.

Če želite telovaditi več in bolj redno ...

Predlagamo, da vadbo opravite zjutraj. Čeprav je marsikomu večerno vadbo lažje obvladati, je jutranja vadba veliko bolj učinkovita, saj bo pospešila vaš metabolizem, vam pomagala do večkje produktivnosti in vam omogočila uživanje v vseh rahlo prepovedanih dobrotah pozneje čez dan.

Ne pozabite še na eno stvar - ves čas poslušajte svoje telo, saj vam bo povedalo, kako se počuti in kaj potrebuje. In rezultati? Rezultati bodo vidni hitreje, kot ste pričakovali.

Želimo vam zdravo in športno navdihnjeno leto 2021!

Ekipa Sport Vision

Komentiraj

Trenutno nema komentara

Podobni članki

21.
Jul.
2021.
Blog
Poletne temperature ne ustavijo športnega duha! Izkoristite tudi hladnejše dni, predvsem pa nižje temperature zjutraj in zvečer in si za določe...
13.
Jul.
2021.
Blog
Izberite ene od teh kopalk in poskrbite, da boste to poletje na plaži ali ob bazenu izgledale ženstveno in elegantno.
12.
Jul.
2021.
Blog
Trendi se spreminjajo, a superge Air Max ostajajo naše najljubše ne glede na sezono. To so modeli, ki si jih želimo zdaj!
23.
Jun.
2021.
Blog
Čas je, da svojo poletno kolekcijo dopolnite s temi modeli. Za vas imamo neverjetne predloge!
14.
Jun.
2021.
Blog
V čem se bo letošnje evropsko nogometno prvenstvo razlikovalo od prejšnjih? O tem in drugih zanimivostih v današnjem blogu.
08.
Jun.
2021.
Blog
Blagovna znamka ASICS je ena tistih, na katere smo v svoji ponudbi najbolj ponosni.
24.
May.
2021.
Blog
Dnevi visokih temper se bližajo. S tem pa se bližajo tudi tekaška tekmovanja, ki jim boste s temi oblačili lažje kos. Spodaj so modeli, ki ne smejo zd...
04.
May.
2021.
Blog
Tek za mnoge ni najljubša telesna aktivnost, vsekakor pa je med najbolj zdravimi. Koristi teka so številne in nemogoče bi jih bilo v celoti izm...
28.
Apr.
2021.
Blog
Že 15 minut treninga je dovolj, da prebudite svoj center. Predstavljamo vam nekaj vaj pilatesa, ki vam obljubljajo močan in popolno oblikovan trebušče...
19.
Apr.
2021.
Blog
Superge so že dolgo časa nepogrešljiv kos vsakodnevnih kombinacij. Kot najbolj iskan tip obutve so začele izstopati nekaj sezon nazaj.