Iščite po spletni strani
BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE NAKUPE NAD 40€
PRIDOBI POPUST S PROGRAMOM ZVESTOBE - SPORT&BONUS
Blog
31.12.2020.

KATERE SO VAŠE NOVOLETNE ZAOBLJUBE?

Leto za nami nas je naučilo veliko lekcij. Spoznali smo, kako pomembno je skrbeti zase in za druge, kako dragocen je čas, ki ga namenjamo svojim najdražjim, pa tudi kako pomembna sta redna vadba in zdrav življenjski slog za naše fizično in duševno zdravje. Vabimo vas, da zapišete novoletne zaobljube, s katerimi boste dosegali nove športne (in življenjske) uspehe.

Če je vaša novoletna odločitev, da pretečete 5 km …

Pripravljati se začnite januarja, najprej s hitro hojo, nato pa s tekom prehodite krajše razdalje. Zahvaljujoč številnim aplikacijam, namenjenim tekaškim začetnikom, vam ne bo težko hitro priti v formo. Pomembno je le, da imate primerno tekaško opremo, ki vas ne bo ovirala, ampak podpirala in tako boste z rednim treningom zagotovo lahko dosegli to novoletno zaobljubo.

Za vse, katerih novoletna odločitev je preteči polmaraton ali maraton, imamo sporočilo - ne dvomite vase, imate to! Redno trenirajte, vsak teden povečajte hitrost teka in uživajte v vsakem trenutku, ki ga preživite v tekaških supergah, saj je neponovljiv. In ja, imeli boste krize, a jih boste hitro pozabili v trenutku, ko boste pretekli ciljno ciljno črto.

Če želite piti več vode ...

Na telefonu si nastavite alarme, ki vas bodo opozarjali, da je čas za hidracijo. Drugi učinkoviti način, kako ohranjati telo vedno hidrirano, je, da imate s seboj vedno steklenico vode, ki vas bo pozvala k hidraciji.

Da bo vaše telo popolnoma hidrirano, morate čez dan spiti 8 kozarcev vode. Poleg tega, da boste imeli več energije, vam bo pitje pomagalo pri ohranjanju lepe postave.

Če je vaša novoletna odločitev več hoditi ...

Začnite 1. januarja. Hoja je odlična oblika rekreacije, za katero mnogi pravijo, da je še bolj učinkovita od teka. Ne glede na to, ali se sprehajate s psom ali se radi sprehajate sami ali s prijatelji, v naravnem okolju ali v mestu, vsak dan podaljšajte določeno razdaljo in zagotovo se boste v svojem telesu počutili vse bolje.

Če želite preizkusiti novo vrsto vadbe ...

Priporočamo, da izberete takšno, ki je popolno nasprotje vašemu običajnemu treningu. Če so vam všeč HIIT (ali slovensko VIIT) treningi, poskusite z jogo in obratno. Zdaj lahko preko spleta najdete številne vadbe, zato raziščite YouTube ali eno izmed fitnes aplikacij in uživajte v novi izkušnji in moči, ki jo boste zagotovo pridobili.

Če želite v novem letu dovolj spati ...

Obstaja veliko načinov, kako to doseči. Za začetek pojdite v posteljo prej, namesto da brskate po internetu ali po družabnih omrežjih, uživajte v branju knjige ali preprosto v branju svojih misli. Sčasoma naj raztezanje pred spanjem postane del vaše večerne rutine, saj bo odlično vplivala na vaš vzorec spanja.

Če želite telovaditi več in bolj redno ...

Predlagamo, da vadbo opravite zjutraj. Čeprav je marsikomu večerno vadbo lažje obvladati, je jutranja vadba veliko bolj učinkovita, saj bo pospešila vaš metabolizem, vam pomagala do večkje produktivnosti in vam omogočila uživanje v vseh rahlo prepovedanih dobrotah pozneje čez dan.

Ne pozabite še na eno stvar - ves čas poslušajte svoje telo, saj vam bo povedalo, kako se počuti in kaj potrebuje. In rezultati? Rezultati bodo vidni hitreje, kot ste pričakovali.

Želimo vam zdravo in športno navdihnjeno leto 2021!

Ekipa Sport Vision

Komentiraj

Trenutno nema komentara

Podobni članki

13.
Apr.
2021.
Blog
“Zdravje je najpomembnejše” je stavek, ki smo ga v zadnjem letu poslušali kar naprej. Da pa bi zdravlje lahko dosegli, moramo znati po...
06.
Apr.
2021.
Blog
Prispele so nove adidas SUPERNOVA+ tekaške superge! Preizkusili smo jih in danes delimo naše vtise z vami.
31.
Mar.
2021.
Blog
Kaj nastane, ko Hoka One One združi moči z dobrodelno družbo Cotopaxi? Preverite vrhunsko novost Torrent 2!
29.
Mar.
2021.
Blog
Ko iščemo kakovostna in udobna oblačila in obutev, je Nike vedno zmagovalec in najpogostejša izbira – za vse starosti.
26.
Mar.
2021.
Blog
Kdo lahko teče po neurejenih poteh? Odgovor je enostaven in jasen - vsakdo! V tem se skriva razlog, zakaj je med pandemijo tek po neurejenih poteh postal tak...
22.
Mar.
2021.
Blog
S prihodom pomladi se začne prebujati tudi naša želja po treningu. Preberite si nekaj nasvetov in se pripravite na gibanje. 
16.
Mar.
2021.
Blog
Vas zanima, kakšne trende obutve in oblačil to pomlad narekuje nova kolekcija blagovnih znamk iz svetovne špice?
11.
Mar.
2021.
Blog
Iščete stabilnost, maksimalno udobje in mobilnost med vsakim visoko intenzivnim intervalnim treningom (HIIT)? Priporočamo superge Nike Air Zoom SuperR...
02.
Mar.
2021.
Blog
Okrepite zgornji del telesa – roke, ramenski obroč in hrbet – s temi vajami.
02.
Mar.
2021.
Blog
Bliža se mednarodni dan žena in ob tej priložnosti smo vam pripravili nabor idej za izvirna darila za 8. marec.