Iščite po spletni strani
BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE NAKUPE NAD 100€
Blog
12.10.2020.

NAJNOVEJŠE V NAŠI PONUDBI: BLAGOVNA ZNAMKA THE NORTH FACE

Rojeni smo za raziskovanje, premagovanje izzivov, odkrivanje novih dogodivščin, osvajanje vrhov in premikanje meja - v življenju in v dogodivščinah, v katere se podajamo. Vse te izkušnje nas povezujejo in navdihujejo, da si prizadevamo doseči več in več.

V skladu z vašim svobodnim duhom in željo, da poskusite nekaj novega, smo to jesen vključili blagovno znamko, ki je dobro znana med ljubitelji pustolovščin na prostem, zdaj pa je čas, da postane del vaše vsakodnevne garderobe. Gre za The North Face, znamko s 50-letno tradicijo.

Znamka The North Face je namenjena sodobnim športnikom in ljubiteljem privlačnega športnega sloga. Radi jo nosijo raziskovalci, pustolovci, pa tudi tisti, ki si vedno prizadevajo za nov, drugačen, unikaten slog. Vsak model, ki ga ponujamo, je izbran tako, da izpolnjuje vse vaše kriterije - udobje, uporabnost, prilagodljivost vsem vremenskim razmeram in slogovnim zahtevam.

Dopolnite svoj jesenski videz z obutvijo The North Face. Majice, puloverji in brezrokavniki so vam na voljo, da z njimi začinite vašo vsakdanjo kolekcijo, nedvomno pa boste oboževali tudi dodatke The North Face, ki niso le izjemno praktični, ampak tudi zelo privlačni za številne dejavnosti na prostem – pa naj bo to pohod v naravi ali sprehod po ulicah vašega mesta.

Brez dvoma - znamka The North Face bo to jesen obarvala mestne ulice, dodala pa bo tudi nekaj barvitosti vsem dogodivščinam, v katere se boste podali. Spremljajte, kaj ponujamo v naših trgovinah in na spletu, kajti v prihajajočem obdobju vas bomo navduševali s kar nekaj novostmi, ki se jim ne boste mogli upreti.

Ekipa Sport Vision

 

Komentiraj

Trenutno nema komentara

Podobni članki

08.
Oct.
2020.
Blog
Jesen je prišla prehitro, vsaj kar se tiče temperatur. Kljub temu smo v nov letni čas vstopili popolnoma pripravljeni, saj smo novo kolekcijo že zdavn...
29.
Sep.
2020.
Blog
Oktober je mesec boja proti najpogostejšemu malignemu obolenju žensk v razvitem svetu: raku dojk.
28.
Sep.
2020.
Blog
Lenarjenje se je končalo - čas je, da se vrnete na trening! Da bi vas motivirali, vas opozarjamo na najbolj priljubljene treninge vaših najljub&scaron...
string(0) ""
string(0) ""