Iščite po spletni strani
BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE NAKUPE NAD 100€
Blog
29.09.2020.

Rožnati oktober

dodatnih -10% na izbrane rožnate artikle

 

Po številnih državah sveta, kot tudi v Sloveniji, v tem mesecu organiziramo različne akcije ozaveščanja, katerih skupni cilj je opozoriti na izredni pomen pravočasnega odkrivanja in učinkovitega zdravljenja te bolezni. Poleg tega, da akcije opozarjajo ženske, kako pomembno je redno samopregledovanje dojk, hkrati izražajo tudi podporo vsem tistim, ki se proti tej bolezni pogumno borijo.

V ekipi Sport Vision smo se odločili na akcijo Rožnati oktober opozoriti na svoj način. Želimo si, da bi (poleg roza pentljic) slovenske ulice obarvali rožnato tudi športni in modni dodatki, obutev in oblačila. V tem mesecu lahko izbrane rožnate izdelke, tako superge, natikače, majčke, tope, pajkice, spodnje dele trenirk, kratke hlače, majice z dolgimi rokavi, kapucarje in jakne kupujete z dodatnim 10% popustom.

  

 

 

Komentiraj

Trenutno nema komentara

Podobni članki

18.
Jan.
2021.
Blog
Zakaj ne bi za januarske kombinacije športnih in vsakodnevnih oblačil izbrali bogatih barv?
05.
Jan.
2021.
Blog
Čas je, da pokurite vse kalorije, ki ste jih pridelali v prazničnih dneh! Predstavljamo vam 30-minutni HIIT trening za celo telo.
31.
Dec.
2020.
Blog
Ste že sprejeli zaobljube za leto 2021? Ob koncu tega leta, polnega izzivov, vas vabimo, da še naprej skrbite zase in za druge ter v novem l...
string(0) ""
string(0) ""