Iščite po spletni strani
BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE NAKUPE NAD 100€
Blog
01.09.2020.

NAJBOLJŠI IZBOR ZA SEPTEMBER: kombinacije za šolarje

Kot bi delali prve korake po sveže zapadlem jesenskem listju, si šolarji utirajo svojo pot v novo šolsko leto. Čeprav so okoliščine letos malo drugačne, zaradi česar bo vrnitev v šolo prav tako drugačna kot v vseh prejšnjih letih, so se učenci začetka šolskega leta večinoma že veselili.

Tako za najmlajše kot tudi tiste malo starejše šolarje je za samozavesten nastop, navezovanje stikov in prijateljstev zelo pomembno, da se v svoji koži počutijo dobro. K temu pripomorejo kakovostna, udobna in trendi oblačila, obutev in, seveda, šolska torba. Izpostavljamo nekaj kombinacij, ki vam bodo v pomoč pri nakupih ob začetku novega šolskega leta. Preglejte našo celotno ponudbo za šolarje.

Retro moda za fante

Retro moda, ki jo občudujemo na svojih otrocih, nas v mislih popelje nazaj v čase, ko smo sami gulili šolske klopi. Toda zdaj so na vrsti mlajše generacije. Oblečeni  v kakovostne materiale in najnovejše modele se počutijo udobno in samozavestno. Ko kupujete oblačila za svojega šolarja, ne spreglejte kombinacije Nike Jordan spodnjega dela trenirke in jakne!

Nike Air Jordan za najmlajše

Vojaški vzorec je morda netipičen za najmlajše šolarje, vendar se tej kombinaciji Nike Air Jordan za dečke nismo mogli upreti. K spodnjemu delu se odlično poda rdeča majica Nike, celotni izgled pa najbolje začini Nike Jumpman nahrbtnik.

Obvezna oprema za najstnice - Nike Air Jordan

Blagovna znamka Jordan je sinonim za neustrašnost in pogum, zato se vsaj nekaj kosov Jordan garderobe mora obvezno znajti v omari vsakega ljubitelja športnega sloga. Kombinacija Nike Air Jordan za najstnice je odlična izbira za vsa neustrašna dekleta, ki želijo imeti v svoji garderobi drzne kose, s katerimi lahko izražajo svojo samozavest in pogum.

Jumpman za fante z visokimi cilji

Je lahko kakšna kombinacija oblačil za vašega otroka še boljša od trpežnega in mehkega spodnjega dela trenirke in udobne majice s kratkimi rokavi s potiskom? Da: Takšna, ki je poleg vsega omenjenega še kul! Fantje se v kombinaciji Jordan Jumpman počutijo udobno, sproščeno in samozavestno. Kaj več si zanje še lahko želimo?

Srečen vstop v novo šolsko poglavje!

Ekipa Sport Vision

Komentiraj

Trenutno nema komentara

Podobni članki

10.
Nov.
2020.
Blog
Za blagovno znamko Under Armour je edini način, da premagate vsako oviro pri športu, s katerim se ukvarjate, da se z njo soočite.
27.
Oct.
2020.
Blog
Iskanje pravega para tekaških superg ni enostavno. Ponudba znanih blagovnih znamk je raznolika, zmogljivost se razlikuje od modela do modela, poleg tega ...
12.
Oct.
2020.
Blog
Iz sezone v sezono ste vajeni, da vam predstavljamo novosti, ki so na voljo v naših trgovinah. In oktobra vam z veseljem predstavljamo blagovno znamko Th...
string(0) ""
string(0) ""