Iščite po spletni strani
BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE NAKUPE NAD 40€
PRIDOBI POPUST S PROGRAMOM ZVESTOBE - SPORT&BONUS
Blog
01.09.2020.

NAJBOLJŠI IZBOR ZA SEPTEMBER: kombinacije za šolarje

Kot bi delali prve korake po sveže zapadlem jesenskem listju, si šolarji utirajo svojo pot v novo šolsko leto. Čeprav so okoliščine letos malo drugačne, zaradi česar bo vrnitev v šolo prav tako drugačna kot v vseh prejšnjih letih, so se učenci začetka šolskega leta večinoma že veselili.

Tako za najmlajše kot tudi tiste malo starejše šolarje je za samozavesten nastop, navezovanje stikov in prijateljstev zelo pomembno, da se v svoji koži počutijo dobro. K temu pripomorejo kakovostna, udobna in trendi oblačila, obutev in, seveda, šolska torba. Izpostavljamo nekaj kombinacij, ki vam bodo v pomoč pri nakupih ob začetku novega šolskega leta. Preglejte našo celotno ponudbo za šolarje.

Retro moda za fante

Retro moda, ki jo občudujemo na svojih otrocih, nas v mislih popelje nazaj v čase, ko smo sami gulili šolske klopi. Toda zdaj so na vrsti mlajše generacije. Oblečeni  v kakovostne materiale in najnovejše modele se počutijo udobno in samozavestno. Ko kupujete oblačila za svojega šolarja, ne spreglejte kombinacije Nike Jordan spodnjega dela trenirke in jakne!

Nike Air Jordan za najmlajše

Vojaški vzorec je morda netipičen za najmlajše šolarje, vendar se tej kombinaciji Nike Air Jordan za dečke nismo mogli upreti. K spodnjemu delu se odlično poda rdeča majica Nike, celotni izgled pa najbolje začini Nike Jumpman nahrbtnik.

Obvezna oprema za najstnice - Nike Air Jordan

Blagovna znamka Jordan je sinonim za neustrašnost in pogum, zato se vsaj nekaj kosov Jordan garderobe mora obvezno znajti v omari vsakega ljubitelja športnega sloga. Kombinacija Nike Air Jordan za najstnice je odlična izbira za vsa neustrašna dekleta, ki želijo imeti v svoji garderobi drzne kose, s katerimi lahko izražajo svojo samozavest in pogum.

Jumpman za fante z visokimi cilji

Je lahko kakšna kombinacija oblačil za vašega otroka še boljša od trpežnega in mehkega spodnjega dela trenirke in udobne majice s kratkimi rokavi s potiskom? Da: Takšna, ki je poleg vsega omenjenega še kul! Fantje se v kombinaciji Jordan Jumpman počutijo udobno, sproščeno in samozavestno. Kaj več si zanje še lahko želimo?

Srečen vstop v novo šolsko poglavje!

Ekipa Sport Vision

Komentiraj

Trenutno nema komentara

Podobni članki

06.
Apr.
2021.
Blog
Prispele so nove adidas SUPERNOVA+ tekaške superge! Preizkusili smo jih in danes delimo naše vtise z vami.
31.
Mar.
2021.
Blog
Kaj nastane, ko Hoka One One združi moči z dobrodelno družbo Cotopaxi? Preverite vrhunsko novost Torrent 2!
29.
Mar.
2021.
Blog
Ko iščemo kakovostna in udobna oblačila in obutev, je Nike vedno zmagovalec in najpogostejša izbira – za vse starosti.
26.
Mar.
2021.
Blog
Kdo lahko teče po neurejenih poteh? Odgovor je enostaven in jasen - vsakdo! V tem se skriva razlog, zakaj je med pandemijo tek po neurejenih poteh postal tak...
22.
Mar.
2021.
Blog
S prihodom pomladi se začne prebujati tudi naša želja po treningu. Preberite si nekaj nasvetov in se pripravite na gibanje. 
16.
Mar.
2021.
Blog
Vas zanima, kakšne trende obutve in oblačil to pomlad narekuje nova kolekcija blagovnih znamk iz svetovne špice?
11.
Mar.
2021.
Blog
Iščete stabilnost, maksimalno udobje in mobilnost med vsakim visoko intenzivnim intervalnim treningom (HIIT)? Priporočamo superge Nike Air Zoom SuperR...
02.
Mar.
2021.
Blog
Okrepite zgornji del telesa – roke, ramenski obroč in hrbet – s temi vajami.
02.
Mar.
2021.
Blog
Bliža se mednarodni dan žena in ob tej priložnosti smo vam pripravili nabor idej za izvirna darila za 8. marec.
26.
Feb.
2021.
Blog
Odločili smo se, da marca častimo poštnino pri vseh nakupih v vrednosti nad 40 €. Preberite več!