Iščite po spletni strani
BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE NAKUPE NAD 100€
Blog
07.07.2020.

TA SPOROČILA NA ŽENSKIH TELESIH VAM BODO V NAVDIH

Živimo v času, ko nas z vseh strani bombardirajo zgodbe o popolnem videzu, hujšanju, dietah, skrivanju napak itd. Kamorkoli se obrnemo, nas preplavljajo fotografije "popolnih" žensk, ki nimajo nobenih pomanjkljivosti, videti so fenomenalno tudi po porodu in ne pridobivajo kilogramov, saj jim je genetika "dala" odlično presnovo. Obkrožene s temi podobami in zgodbami pozabljamo, kako pomembno je, da skrbimo za svoje telesno in duševno zdravje, redno treniramo, se vključujemo v različne dejavnosti in sprejemamo zdrave navade zavoljo svojega dobrega počutja.

ženska z inspiracijskim napisom na hrbtu - mentalno zdravje

Danae Mercer je dama, ki je popolnoma predana le enemu cilju - spodbuditi in naučiti ženske po vsem svetu, da ljubijo sebe in svoje telo z vsemi vrlinami in pomanjkljivostmi in ne merijo svoje vrednosti po fizičnem videzu, temveč po številnih lastnostih, ki jih imajo. Kot avtorica YouTube kanala Talking Out Loud nenehno poudarja pomen samozavesti, uživanja trenutka in vseh užitkov, ki nam jih ponuja življenje, medtem ko na Instagramu skoraj vsak dan objavlja zanimive in povsem realistične objave o svojem telesu. V nekaterih izmed njih se boste zagotovo prepoznali tudi sami.

Eno njenih najbolj prepoznavnih prizadevanj predstavlja cela serija fotografij, ki prikazujejo pozitivna sporočila o telesu, napisana na hrbet, ki vas bodo zagotovo navdihnila. Opazili boste, da so vse pomanjkljivosti njenega telesa brezsramno vidne na fotografijah - a je zato še lepša, pomen zapisanih sporočil pa je še močnejši.

ženska z inspiracijskim napisom na hrbtu - resnično, ne popolno

Upamo, da vas bodo ta sporočila spodbudila, da boste ljubili sebe in svoje pomanjkljivosti, da boste vsako srečanje z ogledalom izkoristili za občudovanje same sebe takšne, kot ste, in da boste zdrave navade in redno telesno aktivnost v prihodnosti ohranjali le z namenom svojega dobrega počutja.

In če pride kak dan, ko pozabite, kako posebni in lepi ste, se samo spomnite današnjih navdihujočih sporočil in nikoli ne pozabite, da je iskren nasmeh na obrazu vaša najbolj nepogrešljiva lepotna podrobnost.

Avtorske pravice fotografij: @danaemercer

Ekipa Sport Vision

Komentiraj

Trenutno nema komentara

Podobni članki

01.
Dec.
2020.
Blog
Prejšnji teden je ves svet športa razžalostila novica, da je umrla ena najbolj občudovanih oseb vseh časov, argentinski nogometaš Diego ...
10.
Nov.
2020.
Blog
Za blagovno znamko Under Armour je edini način, da premagate vsako oviro pri športu, s katerim se ukvarjate, da se z njo soočite.
27.
Oct.
2020.
Blog
Iskanje pravega para tekaških superg ni enostavno. Ponudba znanih blagovnih znamk je raznolika, zmogljivost se razlikuje od modela do modela, poleg tega ...
string(0) ""
string(0) ""