Iščite po spletni strani
BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE NAKUPE NAD 40€
PRIDOBI POPUST S PROGRAMOM ZVESTOBE - SPORT&BONUS
Blog
07.07.2020.

TA SPOROČILA NA ŽENSKIH TELESIH VAM BODO V NAVDIH

Živimo v času, ko nas z vseh strani bombardirajo zgodbe o popolnem videzu, hujšanju, dietah, skrivanju napak itd. Kamorkoli se obrnemo, nas preplavljajo fotografije "popolnih" žensk, ki nimajo nobenih pomanjkljivosti, videti so fenomenalno tudi po porodu in ne pridobivajo kilogramov, saj jim je genetika "dala" odlično presnovo. Obkrožene s temi podobami in zgodbami pozabljamo, kako pomembno je, da skrbimo za svoje telesno in duševno zdravje, redno treniramo, se vključujemo v različne dejavnosti in sprejemamo zdrave navade zavoljo svojega dobrega počutja.

ženska z inspiracijskim napisom na hrbtu - mentalno zdravje

Danae Mercer je dama, ki je popolnoma predana le enemu cilju - spodbuditi in naučiti ženske po vsem svetu, da ljubijo sebe in svoje telo z vsemi vrlinami in pomanjkljivostmi in ne merijo svoje vrednosti po fizičnem videzu, temveč po številnih lastnostih, ki jih imajo. Kot avtorica YouTube kanala Talking Out Loud nenehno poudarja pomen samozavesti, uživanja trenutka in vseh užitkov, ki nam jih ponuja življenje, medtem ko na Instagramu skoraj vsak dan objavlja zanimive in povsem realistične objave o svojem telesu. V nekaterih izmed njih se boste zagotovo prepoznali tudi sami.

Eno njenih najbolj prepoznavnih prizadevanj predstavlja cela serija fotografij, ki prikazujejo pozitivna sporočila o telesu, napisana na hrbet, ki vas bodo zagotovo navdihnila. Opazili boste, da so vse pomanjkljivosti njenega telesa brezsramno vidne na fotografijah - a je zato še lepša, pomen zapisanih sporočil pa je še močnejši.

ženska z inspiracijskim napisom na hrbtu - resnično, ne popolno

Upamo, da vas bodo ta sporočila spodbudila, da boste ljubili sebe in svoje pomanjkljivosti, da boste vsako srečanje z ogledalom izkoristili za občudovanje same sebe takšne, kot ste, in da boste zdrave navade in redno telesno aktivnost v prihodnosti ohranjali le z namenom svojega dobrega počutja.

In če pride kak dan, ko pozabite, kako posebni in lepi ste, se samo spomnite današnjih navdihujočih sporočil in nikoli ne pozabite, da je iskren nasmeh na obrazu vaša najbolj nepogrešljiva lepotna podrobnost.

Avtorske pravice fotografij: @danaemercer

Ekipa Sport Vision

Komentiraj

Trenutno nema komentara

Podobni članki

13.
Apr.
2021.
Blog
“Zdravje je najpomembnejše” je stavek, ki smo ga v zadnjem letu poslušali kar naprej. Da pa bi zdravlje lahko dosegli, moramo znati po...
06.
Apr.
2021.
Blog
Prispele so nove adidas SUPERNOVA+ tekaške superge! Preizkusili smo jih in danes delimo naše vtise z vami.
31.
Mar.
2021.
Blog
Kaj nastane, ko Hoka One One združi moči z dobrodelno družbo Cotopaxi? Preverite vrhunsko novost Torrent 2!
29.
Mar.
2021.
Blog
Ko iščemo kakovostna in udobna oblačila in obutev, je Nike vedno zmagovalec in najpogostejša izbira – za vse starosti.
26.
Mar.
2021.
Blog
Kdo lahko teče po neurejenih poteh? Odgovor je enostaven in jasen - vsakdo! V tem se skriva razlog, zakaj je med pandemijo tek po neurejenih poteh postal tak...
22.
Mar.
2021.
Blog
S prihodom pomladi se začne prebujati tudi naša želja po treningu. Preberite si nekaj nasvetov in se pripravite na gibanje. 
16.
Mar.
2021.
Blog
Vas zanima, kakšne trende obutve in oblačil to pomlad narekuje nova kolekcija blagovnih znamk iz svetovne špice?
11.
Mar.
2021.
Blog
Iščete stabilnost, maksimalno udobje in mobilnost med vsakim visoko intenzivnim intervalnim treningom (HIIT)? Priporočamo superge Nike Air Zoom SuperR...
02.
Mar.
2021.
Blog
Okrepite zgornji del telesa – roke, ramenski obroč in hrbet – s temi vajami.
02.
Mar.
2021.
Blog
Bliža se mednarodni dan žena in ob tej priložnosti smo vam pripravili nabor idej za izvirna darila za 8. marec.