Iščite po spletni strani
BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE NAKUPE NAD 40€
PRIDOBI POPUST S PROGRAMOM ZVESTOBE - SPORT&BONUS
Blog
07.07.2020.

TA SPOROČILA NA ŽENSKIH TELESIH VAM BODO V NAVDIH

Živimo v času, ko nas z vseh strani bombardirajo zgodbe o popolnem videzu, hujšanju, dietah, skrivanju napak itd. Kamorkoli se obrnemo, nas preplavljajo fotografije "popolnih" žensk, ki nimajo nobenih pomanjkljivosti, videti so fenomenalno tudi po porodu in ne pridobivajo kilogramov, saj jim je genetika "dala" odlično presnovo. Obkrožene s temi podobami in zgodbami pozabljamo, kako pomembno je, da skrbimo za svoje telesno in duševno zdravje, redno treniramo, se vključujemo v različne dejavnosti in sprejemamo zdrave navade zavoljo svojega dobrega počutja.

ženska z inspiracijskim napisom na hrbtu - mentalno zdravje

Danae Mercer je dama, ki je popolnoma predana le enemu cilju - spodbuditi in naučiti ženske po vsem svetu, da ljubijo sebe in svoje telo z vsemi vrlinami in pomanjkljivostmi in ne merijo svoje vrednosti po fizičnem videzu, temveč po številnih lastnostih, ki jih imajo. Kot avtorica YouTube kanala Talking Out Loud nenehno poudarja pomen samozavesti, uživanja trenutka in vseh užitkov, ki nam jih ponuja življenje, medtem ko na Instagramu skoraj vsak dan objavlja zanimive in povsem realistične objave o svojem telesu. V nekaterih izmed njih se boste zagotovo prepoznali tudi sami.

Eno njenih najbolj prepoznavnih prizadevanj predstavlja cela serija fotografij, ki prikazujejo pozitivna sporočila o telesu, napisana na hrbet, ki vas bodo zagotovo navdihnila. Opazili boste, da so vse pomanjkljivosti njenega telesa brezsramno vidne na fotografijah - a je zato še lepša, pomen zapisanih sporočil pa je še močnejši.

ženska z inspiracijskim napisom na hrbtu - resnično, ne popolno

Upamo, da vas bodo ta sporočila spodbudila, da boste ljubili sebe in svoje pomanjkljivosti, da boste vsako srečanje z ogledalom izkoristili za občudovanje same sebe takšne, kot ste, in da boste zdrave navade in redno telesno aktivnost v prihodnosti ohranjali le z namenom svojega dobrega počutja.

In če pride kak dan, ko pozabite, kako posebni in lepi ste, se samo spomnite današnjih navdihujočih sporočil in nikoli ne pozabite, da je iskren nasmeh na obrazu vaša najbolj nepogrešljiva lepotna podrobnost.

Avtorske pravice fotografij: @danaemercer

Ekipa Sport Vision

Komentiraj

Trenutno nema komentara

Podobni članki

21.
Jul.
2021.
Blog
Poletne temperature ne ustavijo športnega duha! Izkoristite tudi hladnejše dni, predvsem pa nižje temperature zjutraj in zvečer in si za določe...
13.
Jul.
2021.
Blog
Izberite ene od teh kopalk in poskrbite, da boste to poletje na plaži ali ob bazenu izgledale ženstveno in elegantno.
12.
Jul.
2021.
Blog
Trendi se spreminjajo, a superge Air Max ostajajo naše najljubše ne glede na sezono. To so modeli, ki si jih želimo zdaj!
23.
Jun.
2021.
Blog
Čas je, da svojo poletno kolekcijo dopolnite s temi modeli. Za vas imamo neverjetne predloge!
14.
Jun.
2021.
Blog
V čem se bo letošnje evropsko nogometno prvenstvo razlikovalo od prejšnjih? O tem in drugih zanimivostih v današnjem blogu.
08.
Jun.
2021.
Blog
Blagovna znamka ASICS je ena tistih, na katere smo v svoji ponudbi najbolj ponosni.
24.
May.
2021.
Blog
Dnevi visokih temper se bližajo. S tem pa se bližajo tudi tekaška tekmovanja, ki jim boste s temi oblačili lažje kos. Spodaj so modeli, ki ne smejo zd...
04.
May.
2021.
Blog
Tek za mnoge ni najljubša telesna aktivnost, vsekakor pa je med najbolj zdravimi. Koristi teka so številne in nemogoče bi jih bilo v celoti izm...
28.
Apr.
2021.
Blog
Že 15 minut treninga je dovolj, da prebudite svoj center. Predstavljamo vam nekaj vaj pilatesa, ki vam obljubljajo močan in popolno oblikovan trebušče...
19.
Apr.
2021.
Blog
Superge so že dolgo časa nepogrešljiv kos vsakodnevnih kombinacij. Kot najbolj iskan tip obutve so začele izstopati nekaj sezon nazaj.