Iščite po spletni strani
BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE NAKUPE NAD 40€
PRIDOBI POPUST S PROGRAMOM ZVESTOBE - SPORT&BONUS
Blog
01.07.2020.

Začetek tekaške revolucije! Hoka One One predstavlja Clifton Edge

Nikar ne spreglejte: Boste ravno vi eden od prvih nekaj tekačev v Sloveniji v povsem novem Hokinem modelu Clifton Edge? Preberite si skrivnost te novosti, ki napoveduje tekaško revolucijo in je v Sloveniji trenutno na voljo v izredno omejeni količini

Inovativna superga Clifton Edge je bila ustvarjena za tekače z enim samim namenom: obvarovati vaše sklepe pred tekaškimi udarci in dvigniti vašo tekaško izkušnjo na povsem novo, nebeško raven!


Ženski v supergah Hoka One One Clifton Edge
Izrazita podaljšana peta vam bo pomagala, da boste podlogo začutili dosti prej kot v drugih supergah. S tlemi boste vzpostavili prvi stik preden boste na nogo prenesli vso težo. To vam bo pomagalo, da boste v vsak korak vstopili nežno in s še večjim občutkom, kar bo obvarovalo vaše sklepe pred močnimi tresljaji.

Poudarjena peta tekaške superge Hoka One One Clifton Edge
Poleg razpoznavne pete čevlju daje kvaliteto tehnologija podplata Launch iz izjemno lahke pene. V supergah boste imeli občutek, da nežno stopate po oblakih. Še več, zaradi izjemne lahkotnosti superg boste tekli, kot da letite!

Tekači v tekaških supergah Hoka One One Clifton Edge
Tudi vi spadate med tiste tekače, ki jim je skrb za varen sestop na prvem mestu in zato raje izbirate mehkejše tekaške terene? Bi želeli trenirati pogosteje, pa so površine v okolici vašega doma večinoma asfaltne? Potem se zdi, da ste prav vi Hoko navdihnili za razvoj naprednega modela Clifton Edge! Čevelj je bil kot premium različica Hokinega najbolj prodajanega modela Clifton dizajniran z namenom, da k teku spodbudi tudi tiste, ki so se mu zaradi skrbi za svoje sklepe dolgo izogibali in niso tekli – ali pa vsaj ne po asfaltu.

tekači na stopnicah v tekaških supergah Hoka One One Clifton Edge

tekači v tekaških supergah Hoka One One Clifton Edge tečejo po asfaltu
Po pregledu fotografij ste ugotovili pravilno: to je superga za drzne! Tako ženske kot moški jo ponosno nosijo v istih barvnih kombinacijah, saj verjamejo, da je življenje prekratko za izbor dolgočasnih enobarvnih predvidljivih modelov. Se strinjate?

ženska v tehaških supergah Hoka One One Clifton Edge

moški v tehaških supergah Hoka One One Clifton Edge

moški v tehaških supergah Hoka One One Clifton Edge
Potem si drznite odločiti za najboljše za vas: v spletni trgovini Sport Vision izberite popolno mehkobo in udobje! Poglejte pa si tudi ostalo ponudbo znamke Hoka One One.

Komentiraj

Trenutno nema komentara

Podobni članki

21.
Jul.
2021.
Blog
Poletne temperature ne ustavijo športnega duha! Izkoristite tudi hladnejše dni, predvsem pa nižje temperature zjutraj in zvečer in si za določe...
13.
Jul.
2021.
Blog
Izberite ene od teh kopalk in poskrbite, da boste to poletje na plaži ali ob bazenu izgledale ženstveno in elegantno.
12.
Jul.
2021.
Blog
Trendi se spreminjajo, a superge Air Max ostajajo naše najljubše ne glede na sezono. To so modeli, ki si jih želimo zdaj!
23.
Jun.
2021.
Blog
Čas je, da svojo poletno kolekcijo dopolnite s temi modeli. Za vas imamo neverjetne predloge!
14.
Jun.
2021.
Blog
V čem se bo letošnje evropsko nogometno prvenstvo razlikovalo od prejšnjih? O tem in drugih zanimivostih v današnjem blogu.
08.
Jun.
2021.
Blog
Blagovna znamka ASICS je ena tistih, na katere smo v svoji ponudbi najbolj ponosni.
24.
May.
2021.
Blog
Dnevi visokih temper se bližajo. S tem pa se bližajo tudi tekaška tekmovanja, ki jim boste s temi oblačili lažje kos. Spodaj so modeli, ki ne smejo zd...
04.
May.
2021.
Blog
Tek za mnoge ni najljubša telesna aktivnost, vsekakor pa je med najbolj zdravimi. Koristi teka so številne in nemogoče bi jih bilo v celoti izm...
28.
Apr.
2021.
Blog
Že 15 minut treninga je dovolj, da prebudite svoj center. Predstavljamo vam nekaj vaj pilatesa, ki vam obljubljajo močan in popolno oblikovan trebušče...
19.
Apr.
2021.
Blog
Superge so že dolgo časa nepogrešljiv kos vsakodnevnih kombinacij. Kot najbolj iskan tip obutve so začele izstopati nekaj sezon nazaj.