Iščite po spletni strani
BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE NAKUPE NAD 40€
PRIDOBI POPUST S PROGRAMOM ZVESTOBE - SPORT&BONUS
Blog
01.07.2020.

Začetek tekaške revolucije! Hoka One One predstavlja Clifton Edge

Nikar ne spreglejte: Boste ravno vi eden od prvih nekaj tekačev v Sloveniji v povsem novem Hokinem modelu Clifton Edge? Preberite si skrivnost te novosti, ki napoveduje tekaško revolucijo in je v Sloveniji trenutno na voljo v izredno omejeni količini

Inovativna superga Clifton Edge je bila ustvarjena za tekače z enim samim namenom: obvarovati vaše sklepe pred tekaškimi udarci in dvigniti vašo tekaško izkušnjo na povsem novo, nebeško raven!


Ženski v supergah Hoka One One Clifton Edge
Izrazita podaljšana peta vam bo pomagala, da boste podlogo začutili dosti prej kot v drugih supergah. S tlemi boste vzpostavili prvi stik preden boste na nogo prenesli vso težo. To vam bo pomagalo, da boste v vsak korak vstopili nežno in s še večjim občutkom, kar bo obvarovalo vaše sklepe pred močnimi tresljaji.

Poudarjena peta tekaške superge Hoka One One Clifton Edge
Poleg razpoznavne pete čevlju daje kvaliteto tehnologija podplata Launch iz izjemno lahke pene. V supergah boste imeli občutek, da nežno stopate po oblakih. Še več, zaradi izjemne lahkotnosti superg boste tekli, kot da letite!

Tekači v tekaških supergah Hoka One One Clifton Edge
Tudi vi spadate med tiste tekače, ki jim je skrb za varen sestop na prvem mestu in zato raje izbirate mehkejše tekaške terene? Bi želeli trenirati pogosteje, pa so površine v okolici vašega doma večinoma asfaltne? Potem se zdi, da ste prav vi Hoko navdihnili za razvoj naprednega modela Clifton Edge! Čevelj je bil kot premium različica Hokinega najbolj prodajanega modela Clifton dizajniran z namenom, da k teku spodbudi tudi tiste, ki so se mu zaradi skrbi za svoje sklepe dolgo izogibali in niso tekli – ali pa vsaj ne po asfaltu.

tekači na stopnicah v tekaških supergah Hoka One One Clifton Edge

tekači v tekaških supergah Hoka One One Clifton Edge tečejo po asfaltu
Po pregledu fotografij ste ugotovili pravilno: to je superga za drzne! Tako ženske kot moški jo ponosno nosijo v istih barvnih kombinacijah, saj verjamejo, da je življenje prekratko za izbor dolgočasnih enobarvnih predvidljivih modelov. Se strinjate?

ženska v tehaških supergah Hoka One One Clifton Edge

moški v tehaških supergah Hoka One One Clifton Edge

moški v tehaških supergah Hoka One One Clifton Edge
Potem si drznite odločiti za najboljše za vas: v spletni trgovini Sport Vision izberite popolno mehkobo in udobje! Poglejte pa si tudi ostalo ponudbo znamke Hoka One One.

Komentiraj

Trenutno nema komentara

Podobni članki

13.
Apr.
2021.
Blog
“Zdravje je najpomembnejše” je stavek, ki smo ga v zadnjem letu poslušali kar naprej. Da pa bi zdravlje lahko dosegli, moramo znati po...
06.
Apr.
2021.
Blog
Prispele so nove adidas SUPERNOVA+ tekaške superge! Preizkusili smo jih in danes delimo naše vtise z vami.
31.
Mar.
2021.
Blog
Kaj nastane, ko Hoka One One združi moči z dobrodelno družbo Cotopaxi? Preverite vrhunsko novost Torrent 2!
29.
Mar.
2021.
Blog
Ko iščemo kakovostna in udobna oblačila in obutev, je Nike vedno zmagovalec in najpogostejša izbira – za vse starosti.
26.
Mar.
2021.
Blog
Kdo lahko teče po neurejenih poteh? Odgovor je enostaven in jasen - vsakdo! V tem se skriva razlog, zakaj je med pandemijo tek po neurejenih poteh postal tak...
22.
Mar.
2021.
Blog
S prihodom pomladi se začne prebujati tudi naša želja po treningu. Preberite si nekaj nasvetov in se pripravite na gibanje. 
16.
Mar.
2021.
Blog
Vas zanima, kakšne trende obutve in oblačil to pomlad narekuje nova kolekcija blagovnih znamk iz svetovne špice?
11.
Mar.
2021.
Blog
Iščete stabilnost, maksimalno udobje in mobilnost med vsakim visoko intenzivnim intervalnim treningom (HIIT)? Priporočamo superge Nike Air Zoom SuperR...
02.
Mar.
2021.
Blog
Okrepite zgornji del telesa – roke, ramenski obroč in hrbet – s temi vajami.
02.
Mar.
2021.
Blog
Bliža se mednarodni dan žena in ob tej priložnosti smo vam pripravili nabor idej za izvirna darila za 8. marec.