Iščite po spletni strani
BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE NAKUPE NAD 100€

Blog

Blog

18.
Jan
2021
Blog
Zakaj ne bi za januarske kombinacije športnih in vsakodnevnih oblačil izbrali bogatih barv?
05.
Jan
2021
Blog
Čas je, da pokurite vse kalorije, ki ste jih pridelali v prazničnih dneh! Predstavljamo vam 30-minutni HIIT trening za celo telo.
31.
Dec
2020
Blog
Ste že sprejeli zaobljube za leto 2021? Ob koncu tega leta, polnega izzivov, vas vabimo, da še naprej skrbite zase in za druge ter v novem letu najdete še več časa za šport in zdrav življenjski slog.
17.
Dec
2020
Blog
Deska (ali angleško „plank“) je ena najboljših vaj za celo telo. Oglejte si dinamične vaje deske, ki jih lahko izvajate doma.
08.
Dec
2020
Blog
Če se sprašujete, katere jakne so absolutni trend te jeseni in zime, vam odgovorimo, da pravilni odgovor ne obstaja. Tako radi nosimo tako kratke kot dolge modele v svetlih in ognjevitih barvah. Tu je le nekaj naših najljubših.
01.
Dec
2020
Blog
Prejšnji teden je ves svet športa razžalostila novica, da je umrla ena najbolj občudovanih oseb vseh časov, argentinski nogometaš Diego Armando Maradona. To je poklon človeku, ki je preprosto zmogel vse.
10.
Nov
2020
Blog
Za blagovno znamko Under Armour je edini način, da premagate vsako oviro pri športu, s katerim se ukvarjate, da se z njo soočite.
27.
Oct
2020
Blog
Iskanje pravega para tekaških superg ni enostavno. Ponudba znanih blagovnih znamk je raznolika, zmogljivost se razlikuje od modela do modela, poleg tega pa obstaja še nekaj pomembnih lastnosti, na katere morate biti pozorni. Vendar je z ustreznimi nasveti to iskanje lahko zelo preprosto.
12.
Oct
2020
Blog
Iz sezone v sezono ste vajeni, da vam predstavljamo novosti, ki so na voljo v naših trgovinah. In oktobra vam z veseljem predstavljamo blagovno znamko The North Face.
08.
Oct
2020
Blog
Jesen je prišla prehitro, vsaj kar se tiče temperatur. Kljub temu smo v nov letni čas vstopili popolnoma pripravljeni, saj smo novo kolekcijo že zdavnaj dopolnili z absolutnimi trendi v prihajajoči sezoni.
29.
Sep
2020
Blog
Oktober je mesec boja proti najpogostejšemu malignemu obolenju žensk v razvitem svetu: raku dojk.
28.
Sep
2020
Blog
Lenarjenje se je končalo - čas je, da se vrnete na trening! Da bi vas motivirali, vas opozarjamo na najbolj priljubljene treninge vaših najljubših YouTube influencerjev.
15.
Sep
2020
Blog
Izkoristite 23% popust na CELOTNO ponudbo, ki smo ga pripravili v sklopu novega slovenskega praznika!
01.
Sep
2020
Blog
Za samozavesten nastop in navezovanje prijateljstev je zelo pomembno, da se šolarji v svoji koži počutijo dobro. K temu pripomorejo kakovostna, udobna in trendi oblačila, obutev in, seveda, šolska torba. Preverite nekaj naših predlogov!
13.
Jul
2020
Blog
TikTok vadbe so absolutni hit letošnjega poletja. Dobra novica pa je, da jih lahko izvajate tako doma kot na prostem!
07.
Jul
2020
Blog
Sprejmite sebe in svoje telo, ne glede na to, koliko kilogramov imate. Zveni znano? Lažje reči kot storiti, kajne?
02.
Jul
2020
Blog
Preverite naš jagodni izbor kampov, glampov, turističnih kmetih, term in družinskih planinskih koč!
01.
Jul
2020
Blog
Danes vam predstavljamo Hoka One One tekaško supergo Clifton Edge, s katero boste poleteli!
22.
Jun
2020
Blog
Tu je nekaj napak, ki jih večina dela po teku, pa jih ne bi smela. Preberite si, zakaj.
22.
Jun
2020
Blog
Predstavljamo vam vse nove trende, ki so očarali ljubitelje fitnesa po celem svetu. Dobra novice je, da te vadbe lahko izvajate tudi doma!
string(0) ""
string(0) ""