Iščite po spletni strani

Blog

Blog

02.
Jun
2020
Blog
Vsaka aktivna minuta šteje! Pridružite se #HOMETEAMHERO izzivu.
04.
Jun
2020
Blog
Joga in meditacija vam z redno in vztrajno prakso lahko pomagata doseči popolno ravnovesje in odpraviti napetosti iz telesa. Zakaj ne bi začeli danes?
25.
May
2020
Blog
Poletje 2020 prinaša popolnoma nove vibracije in trende, brez katerih si ne bi mogli predstavljati nobene vrste športne aktivnosti. To so novosti, ki jim preprosto morate nameniti nekaj pozornosti.
19.
May
2020
Blog
Zelo pomembno je, zdaj bolj kot kadar koli prej, še naprej skrbeti za varnost in zdravje!
15.
May
2020
Blog
Obveščamo vas, da s ponedeljkom, 18. maja 2020, za vas odpiramo vrata 9 Sport Vision poslovalnic po celi Sloveniji!
15.
May
2020
Blog
Ljubitelji košarke nestrpno pričakujejo dokumentarno nadaljevanko "The Last Dance - Zadnji ples", ki pripoveduje zgodbo morda največjega igralca vseh časov in ekipe, ki je osvojila pet zaporednih naslovov lige NBA.
05.
May
2020
Blog
Živeti zdrav življenjski slog je lahko težavno, še posebej zdaj v tem času, ko smo omejeni s prostorom, navadami itd. Na sebe in svoje telo je enostavno pozabiti, zato smo pripravili nekaj preprostih nasvetov za pomoč, da ohranjate zdrav življenjski slog in varčujete z energijo medtem, ko ste več doma.
30.
Apr
2020
Blog
Mogoče niste rojeni športnik ali športnica in morda ne poznate vseh športnih izrazov, vendar to ni izgovor, da ne bi uživali v športnih dokumentarnih filmih. Blagovna znamka Nike je prav tako začela snemati to obliko video materiala v okviru kampanj Just Do It.
23.
Mar
2020
Blog
Naj udobje vašega doma nudi tudi domači fitnes. Vzemite si le 10 minut na dan, da zbudite in aktivirate svoje telo, pa naj bo to delovni ali dopustniški dan. Ste v dilemi?
19.
Mar
2020
Blog
Te dni nam vadba v zaprtih prostorih ni na voljo, kar pa še ne pomeni, da ne moremo telovaditi doma. Danes vam priporočamo tale 10-minutni trening, s katerim boste »zbudili« vaše telo.
27.
Sep
2019
Blog
Jesen je prišla in tek v tem letnem času je za mnoge posebna poslastica. Nižje temperature in svež zrak so za zunanjo rekreacijo idealni pogoji. Če do zdaj še niste tekli, je jesen zagotovo pravi čas za začetek.
17.
Mar
2020
Blog
Predstavljamo vam naš izbor meseca marca - supergi Nike Air Max Amixa in Nike Air Max Excee.
16.
Mar
2020
Blog
Zaradi izrednih razmer v državi je tudi v našem poslovanju prišlo do sprememb. Nadaljujte z branjem in ostanite na tekočem.
13.
Mar
2020
Blog
Razkrivamo vam 5 vaj, ki vključujejo različne skupine mišic in jih defenitivno morate vključiti v svoj domači trening.
07.
Feb
2020
Blog
Iščete seznam tekaških dogodkov in maratonov v Sloveniji in sosednjih državah? Dobra novica: za vas smo jih zbrali na enem mestu. Pravilo je preprosto: »prijavi se – treniraj – zmagaj«!  ;) In ne pozabite: sodelovati = zmagati  ;)
19.
Nov
2019
Blog
POPESTRITE SI SLABO VREME Z NAKUPOVANJEM
27.
Sep
2019
Blog
Veliko lažje je prenehati telovaditi kot se vrniti nazaj v telovadnico, kajne?
27.
Sep
2019
Blog
Industrija obutve je polna zanimivih in nenavadnih zgodb o nastanku posameznih modelov. Upravičeno lahko rečemo, da zgodba Williama Rileyja, ustanovitelja blagovne znamke New Balance, izstopa po svoji netipičnosti. To je človek, ki je navdih za oblikovanje superg našel v gibanju kokoši. Ja, prav ste prebrali!
27.
Sep
2019
Blog
Če ste, tako kot večina ljudi, oseba, ki med pripravami na morje razmišlja o vadbi, ste zagotovo prebrali tudi naš predlog fitnes trendov, ki bi jih morali preskusiti pred poletjem. Verjamemo, da so vam pomagali doseči rezultate.
string(0) ""
string(0) ""